Prima Ballerina

Jag borde plugga till rättkunskapsprovet imorgon men sitter och kollar på desperate och äter ballerina. Jag har verkligen ingen skam i kroppen :P 
Imorgon är det valborg, det kommer firas i Blekinge i Manges sommarstuga. Vi är typ tjugo personer som ska grilla, göra upp majbål och festa hela natten. Kan det bli bättre? Nu ska jag kolla de sista trettio minuterna, plugga lite och sen välja ut kläder till imorgon - det bästa är att vädret ska hålla i sig!


image240
Jag skulle vilja ha en söt klänning på mig imorgon..


 


DAGENS:

image239
Blommig klänning: Åhléns
Skinnjacka: H&M
Väska: Second hand
Skor: Converse

MORNING

Godmorgon!
Idag är min slappedag, har bara en lektion vid tio och det är matkunskap. Så, vad tusan gör jag uppe nu?! Jo, min kära moder väckte mig klockan halv sju och hon skulle ut och powerwalka. Som en sann naturmänniska jag är (hah) följde jag med ut. Jätte skönt! Vad jag önskar mig just nu är en stegräknare, det skulle vara kul och se om man går de 10 000 stegen om dagen som man bör göra.

image237
ex3plus -stegräknare kan man ha i nyckelringen eller väskan, perfekt!


ETT FAN AV ACO

Har och använder de båda bodylotionerna summer och winter, nu vill jag ha deras nya bodylotion som ska ge lite färg inför sommaren Sun kissed.


image236

Vårvårvårvår...

image234

Tröja: H&M
Flätat hårband: H&M
Skinnjacka: H&M
Jeans: Cheap Monday
Tygskor: H&M
Väska: Dixie (Sandelins i Krsd)


Kan man vara lyckligare?

Åh, vilken härlig dag. Visst, den frasen har ni hört mycket på sista tiden, men jag måste bara säga det - vädret är underbart! Det är inte varje morgon man vaknar upp till +10 grader aprilmånad i Sverige! Morgonen började med nationellt prov i Engelska, uppsats, jag svamlade mest. Hur gick det för er andra som läser Engelska B? Jag valde iaf ämnet då man skulle skriva om hur mycket tuffare vi ungdomar har det nu jämfört med förr. Bland annat tog jag upp vår utseeendefixering, hur stressade vi är med att hinna med både skolan och att se bra ut. Inte för att jag upplever det som något negativt, jag gillar allt som har med ytliga saker att göra ;)
Efter engelskan var det dags för ekonomilektion, och vi fick lite feed-back på alla våra prov och arbeten. Jag är nöjd med det betyg jag kommer att få och marknadsföring nästa år kommer bli superskoj. Vi började läsa om ledarskap idag, jag vill lära mig mer - det är så intressant.
Fe:n varade inte länge för sedan var det val till elevrådet i aulan. Vissa är så roliga, därbland en kille som jag gick tillsammans med i grundskolan, röstade på honom. Efter detta var det lunch och för en gångs skull var det god mat i matsalen - köttbullar m. makaroner (okej, man hade varit riktigt dålig om man misslyckats med det), efter lunchen blev jag intervjuvad av två tjejer som frågade frågor om modebloggar. De höll på med något arbete, hoppas det går bra för dom!
Sen var det två onödiga lektioner - Matte C och Nk laboration. Matten stack jag och Sofia ganska snabbt ifrån och på Nk:n skulle man sticka sig själv i fingret och se vilken blodgrupp man tillhörde. Jag vågade inte, fegis som jag är! Sofia mobbade sönder mig för det.

Sofia: Pierca tungan kan du göra, men sticka en litet stick i fingret det vågar du inte...?!

Visst, jag är underlig men Sofia tog en halvtimme på sig innan hon vågade sticka sig, så hon ska faktiskt inte säga något!


DET SPÖKAR

Jag hatar att vara ensam hemma på kvällen, jag är ju så mörkrädd. Okej, jag är mesig.. men tänk er att jag bor inte i något villaområde precis, jag bor helt ute i ingenstans med fönster överallt i exakt hela huset. Det är faktiskt läskigt. Därför ska jag nu ta och bege mig till Nymölla, där min pojkvän befinner sig på fest. Tack för en snäll mamma som kommer hem och skjutsar dit mig :)
Förövrigt har jag haft en jätte trevlig kväll med grillning och tjejsnack med Andrea och Sofia! Synd att bussarna går så dåligt härute så att de va tvungna att dra redan vid kvar i elva.
Men som sagt, nu måste jag packa ner mina grejor till imorgon, det var villkoret mamma gav för att köra dit med - att hon imorgon ska slippa köra hem mig innan jag ska till jobbet!
Godnatt alla! ♥


LYCKAD GÅRDAG

Hej alla!
Kvällen igår blev superlyckad! Emma och Josefin hade ordnat jätte bra med lokalen, det var bordsplacering med foton, ett sånghäfte fullt med snapsvisor, god mat och en massa goa människor :)
Tyvärr dog festen ut ganska snabbt, vid tolv hade många redan gått hem..Men det är klart, det blir nog lätt så när man börjar festa så tidigt som sju. Jag stack själv från festen vid ett och skulle sen sitta och vänta på bussen själv till tjugo över två , men Marc är så sjukligt snäll så han väntade med mig :)
Men kort och gott, ett stort tack till Emma och Josse för en supertrevlig kväll! ♥




Min kamera - loooost!

Jag hittar inte min digitalkamera, mitt liv går under eller nästan i alla fall... Varför gör jag alltid av med allt jag äger och har?! Jag önskar att jag inte föddes tankspridd,glömsk och förvirrad. Det hade varit trevligare om jag fått egenskaper som en "ordning och reda människa" har. Jag har inte använt kameran sedan i söndags, vilket är fyra dagar sedan, vilket betyder att den kan ligga i princip var som helst här hemma! Dock är det tur att den finns här hemma åtminstonde så att jag inte har glömt det någonstans, vilket jag är nästan säker på att jag inte har(?!)

Imorgon blir det ferre, som folket från Fjälkinge skulle säga. Emma och Josefins 18-års-firande :) Jag ser mycket fram emot det. Synd bara att jag inte vet vad jag ska ha på mig. Försökte hitta något i stan idag, men det fanns ingenting som var perfekt. Jag får nog ta och gå en runda imorgon med och då har lönen också kommit in! :):)
Imorogn blir det nog ingen bloggande, för då är det så mycket stress på mig så fort jag kommer hem från skolan så det hinns inte med. Men på lördag blir det uppgradering om hur festen va! Och kameran.. tja, den kommer väl fram...

image221

Jag vill ha denna klänningen i sommar, bara 99 pix!!

 


Färglinser

Syrran konfermeras nästa månad och hon har önskat sig ett par blåa färglinser. Sitter och kollar på det nu. Det är ganska svårt att hitta ett par som passar hennes typ av färg. Jag tycker det är finast med de färger som har lite liv i sig, och sådana verkar bara passa bruna ögon. Svårt.


image220


Oh så gott med ack så onyttigt ;)

Kom precis innanför dörren. Vilket väder det är idag också! Jag har sådana sommarkänslor så att jag nästan börjar tro att det är sommar på riktigt. På vägen hem från bussen var det fågelkvitter och sommardofter. Jag vill bara ha juni nu och sen en hel sommar! Idag ska jag utnyttja detta på bästa sätt, pluggandet blir ute i trädgården.
Men först en promenad, idag ska ingenting stoppa mig. Förskylningen är snart som bortblåst och jag har tid. Alla som var med på vår matkunskap idag skulle nog behöva gå en runda faktiskt, haha. Det var mycket på bordet denna morgon - Pasta och kycklingsås, minipizzor, vegetarisk paj, plättar med hallonsylt, kladdkaka, vispgrädde, chokladmousse, hallon&blåbärs muffins, cookies..

image212
                                   Jag och Johanna stod för muffinsen :)

Rent och snyggt

YES, nu är jag klar! Idag tog jag mig i kragen och städade mitt rum. Det är så skönt när det är så här luftigt och rent som nu. Fast jag försöker inbilla mig att jag gillar när allt ligger huller om buller och kläder lite överallt så måste jag faktiskt erkänna att jag trivs bäst i städat rum.
Idag har varit en lugn dag i skolan. Började morgonen med att gå till aulan där det pratades om projektarbetena vi ska göra nästa år. Man skulle nu få lite "power"  från 3:orna och hela förmiddagen gick till att lyssna på olika grupperns arbeten. Eftersom jag går samhälle/ekonomi är det i princip självklart att jag har valt UF (=ung företagare) i 3:an, och det kommer att ingå som projektarbete. Därför lyssnade jag på de grupper som också haft UF. De flesta hade riktigt bra affärsidéer, men vilka gråa människor! Det blir det ändring på nästa år!
Nu ropar pappa att det är mat, och vad passar inte bättre idag än grillat?! Underbara vårväder!


Gårdagens Outfit

 
Blusfrån H&M (49,50!)
Klocka från Calvin Klein
Jeansjacka från Kap Ahls barnavdelning - gammal
Halsduk från indiska
Kamelväska från Egypten

Gårdagens busstur

Vilken kväll det var igår! Jag var med Sofia, Johanna och Andrea och fikade. Vad kul det är när man umgås så få personer! Det är underskattat att bara va med ett par tjejkompisar och snacka. Bowlingen var också kul, jag måste självklart skryta med att jag vann :) Vilket ingen av oss förstod hur det gick till :p
Efter bowlingen skulle vi på fest i Wä fick johanna för sig. Jag var lite tveksam, eftersom jag var trött och skulle upp och jobba imorse. Men Johanna fick sin vilja igenom och 00.40 tog vi wäbussen. Sedan om man ska sammanfatta bussresan;

- Precis när vi kommit in i wä hoppar snorgänget på bussen (några killkompisar till oss), de säger att festen suger och att där är jätte lite folk. De har även med sig två bollar, en prydnadsfågel och en sådan sak som man har och borstar av fotbollsskorna med (?!)
- Nästa busshållsplats hoppar tollarpskillarna + AF på.
- Robin och Macke försöker planka in på bussen. De blir upptäckta.
- Robin mutar busschaffören med en femtiolapp så att de ska få följa med.
- Bussdörrarna där bak går inte igen. Bussen står stilla säkert en halvtimme och busschaffören försöker få igen dörrarna.
- Det visar sig att det är Sofia som sitter och trycker på stoppknappen hela tiden så att dörrarna öppnas.
- Bussen kör äntligen. Det börjar spelas lite fotboll i bussen. 
- Busschaffören stannar och ringer polisen.
- Polisen kommer och frågar vem som hade tagit med bollen och vilka som var berusade?! Ingen svarar. 
- Werner håller ett litet föredrag till polisen (bestående av åtta personer!) att folk mördas, våldtars och rånas i stan och att de åker hela styrkan för en liten bussincident.
- Sofia frågar hur lång tid det kommer ta och om hon hinner gå ut och röka. 
- Polisen åker, bussen kör. Vi åker med till stan.

Bussresan tog bara 1,5 timme!!


image204
Bild 1&2: Vi fikar på House of Bagels
Bild 3: Johanna på bowlingen
Bild 4: Robin och Macke precis efter insmygningen på bussen

Soliga, soliga lördag!

Precis när jag skulle fråga mamma om vi skulle gå en runda, var det lunch (?!) vi äter aldrig lunch annars, men ja, efter blev jag så trött så jag orkade inte. Jag får fortsätta skylla på förkylningen! ;)
Pratade med Johanna innan, nu är de snart färdigflyttade. Så kul för henne att få flytta in i ett nytt rum , och få inreda och fixa. Bara en massa nya saker. Jag måste hinna dit en sväng innan vi ska till stan!

image203
Ett sånt här sött fodral vill jag ha och stoppa mina solglasögon i :)

Bowling

Sofia ringde nyss , jag fick min vilja igenom - det blir bowling ikväll! Först fika på uteservering på House of Bagels och sen bowling i Åhus! Skoj! Förresten är det jätte fint väder ute idag så humöret är på topp!
Ska fråga mamma snart om vi ska ut och gå en runda, jag har blivit så slapp denna veckan när jag har varit förkyld. Får bli ändring på det så fort jag blivit helt frisk!

Förfesten var förfesten igår inte den roligaste jag varit på. Jag tänker inte ens kommentera vissa av folket som var där. Jag och Adam åkte därifrån ganska tidigt, typ efter lite mer än en timme, åt på Subway och åkte hem. Satte igång en film - Svarta Nejlikan - Adam somnade typ direkt. Filmen var ganska bra, jag blir lika rörd varje gång jag ser filmer som handlar om människor under krigsförhållande. Och denna filmen är baserad på en sann historia. Efter jag sett klart den var jag tvungen att pigga upp humöret lite med Mysteriet på Greveholm. Somnade redan efter första avsnittet. Sov sedan länge idag, så hela dagen har gått till ingenting. Jag måste ta vara på helgen bättre. Finns så mycket man borde göra. Nu ska jag ta och fråga mamma om rundan, hörs sen!

image202
Ge mig lite av Sienna Millers gaderob!

Kvällens outfit

Nu ska jag in mot stan , hejrå!

image200

Fjortis eller kul med dagens outfit?

Jaha. Nu ska jag inte iväg förrän halv tio, och jag som redan varit klar i en timme! Typiskt , jag som alltid stressar in i det sista annars och nu när jag har tiden så går det snabbt att klä sig. Kändes i och för sig inte så viktigt med kläderna ikväll. Det blir blå jeans, svart silkeströja, nersläppt hår (för en gångs skull) och min rosa klocka. Hrrm, ska man lägga upp en bild på sin outfit ikväll kanske? Jag tycker personligen att det är kul att kolla bloggar där folk gör det, men att själv göra det känns så fjortis på något vis? Ja, jag får se om jag har modet till att ta en bild sen ;)
Något annat jag borde göra är att fixa kvällsmat, eller kanske jag köper något i stan. Är sugen på pasta ikväll. Pastavagnen? jappyes. Förövrigt tycker jag att det ska bli riktigt skojskönt ikväll, förfest ett par timmar hos Chippe och sedan bara hem och mysa med Adam :) Min alkoholfria kväll spricker lite ikväll , Adam ringde innan och frågade om vi inte kunde dela en vin åtminstonde, bara för att inte sitta utan. Men jag får väl hälla upp ett glas och gå med det hela kvällen, bara för det socialas skull ;)



image199
Jag vill ha denna skjortklänningen från Haléns, den är både snygg och ser skön ut :)


BLÅTT HÅR

Lize: Mie, snälla jag får duscha först?
Jag: NEJ!
Lize: Men snälla, jag kommer inte hinna fixa mig annars..
Jag: Jag var först och jag ska också hinna fixa mig

Efter att jag schampoonerat mig kommer  hon in i duschen och trycker ut mig?! Jag är så vek för min syster, nu sitter jag här med silverschampoo i håret (hoppas det inte blir blått!!) Måste ordna min dusch där nere så att det får bättre strålning, vi kan inte ha det så här längre!

Brago-kex ger dålig magkänsla

Klockan är tio i nio och Adam har fortfarande inte hört av sig. Han och hans jävla träningar! Alltså inget mys med Adam = jag måste ta tag i företagsekonomin. Jag är så trött på bokföringar och bokslut så jag orkar inte läsa en sida till! Också har jag ont i magen. Jag vet inte vad det är med mig men varje gång jag ska plugga så måste jag ha något att äta samtidigt, idag blev det två gräddbullar + ett paket med Brago-kex vilket resulterade i en oerhört stark magknipa. Men jag har haft ett upplyftande telefonsamtal med Johanna ikväll och hon hade inte ens börjat plugga inför ekonomin och med de orden tänkte jag att jag kunde skriva ett litet blogginlägg.

Så här ser min helg ut ;

Fredagkväll: Förfest hos Chippe och om Adam sen inte ska ut (vilket han sa innan idag att han inte skulle) blir det mys med honom resten av kvällen. Annars bär det av till Rinkaby där några av tjejerna har grillkväll hos Sophie :) (nästan så att man hoppas att Adam ska ut) ;)

Lördag: Hela morgonen och förmiddagen ska jag bara dega, sova länge och njuta av att inte gör något. Om vädret och förkylningen tillåter går jag gärna en promix med mamsen och pratar lite om hur hon haft det i Estland. På kvällen blir det också slappt, hemmakväll med Sofia, Johanna och Andrea med film och godis :) Om Adam och jag inte är efter förfesten på fredag skulle jag gissa på att det blir en övernattning med honom till söndag.

Söndag: Upp tidigt och jobba hela dagen. Kvällen oplanerad.


Det verkar trots allt som om jag kommer hålla min vita helg Johanna!

En skoldag kvar av veckan,

Såja, ännu en skoldag avslutad, det nalkas helg snart :) Matteprovet idag gick väl sådär, jag blir så irriterad när de ändrar uppgifterna så mycket så att dom inte alls liknar de på övningsprovet ;p
Efter matteprovet gick jag och Johanna på administrationen (som var frivillig!!) vi var ganska ensamma där, rättare sagt så var det bara jag och Johanna på lektionen. Står det stämplat plugghäst i pannan på en nu eller vad?!
I alla fall, så var lektionen i princip onödig för mig för jag fick ingenting gjort ändå.

Just nu sitter jag och väntar på mat, ikväll blir det från krogen; oxfilé med klyftpotatis och bearneisesås *jammi!*
Sedan åter igen denna kväll - PLUGG! Funderar på att tvinga hit Adam och tvinga honom förhöra mig.
Ikväll kommer mammi hem :) jag har saknat henne.

Torsdagmorgon - Företagsekonomi

Jag har nu haft lektion i exakt en timme och den blir bara tråkigare och tråkigare. Antar att man borde ta tag i detta och göra några uppgifter, har ju trots allt prov i detta imorgon. Stort suck. Tur att jag inte har valt redovisning/beskattning till nästa år. Efter denna lektionen är det håltimme och då blir det till att dra med mig Sofia och Hanna till bibblan och nöta in det sista av matten. Vi som alltid äter ute på torsdagarna, det blir till att äta något äckligt i matan idag. Men jag ska inte klaga, imorgon är det fredag och är bjuden på förfest hos Pontus. Jag är riktigt nyfiken på att träffa hans flickvän, om hon verkligen är så störd som hon verkar?! Ja, i alla fall ska jag försöka att inte dricka imorgon, och inte följa med ut efteråt. Trots allt skulle jag ha en "vit helg" i helgen.


Några pannkakor om dan..

Jag börjar må bättre nu. Riktigt bra faktiskt. Kanske är det alvedonen som gjort sitt eller också beror det på de goda pannkakorna jag gjorde nyss. Pannkakor + Nutella = Sant :)
Förövrigt har jag hunnit med att plugga en del matte , har gått igenom övningsprovet ett antal gånger, kan typ det utantill nu. Hoppas provet imorgon ser likadant ut :o ;)
Adam är på match i Malmö, fyfan säger jag bara , i detta vädret. Han skulle stannat hemma med sin flickvän istället och myst framför en bra film ;p men som sagt, skönt att jag kunnat plugga lite idag. Jag har även hjälpt Lize med sin matte, hon har också prov imorgon. Jag vill ha 8:ans matematik igen :)



image197image198


Britney Spears

Säga vad man vill om Britney Spears förr och nu , hon är fanemaj bra!
Titta bara på musikvideon - Piece of me - she is back on track!

image196

Värme, tack!

Nu när mamma är i Estland och pappa jobbar så blir det hämtamat varje kväll. Sitter just nu och väntar på att Lize ska komma hem med mat från House of Bagels - visste ni att man kunde ta med sig mat därifrån?!
Jag har visserligen bara ätit där en ynka gång (=dåligt!) så jag är ingen expert på stället. Borde börja gå dit nu när det blir varmare ute, och sitta på uteserveringen på kvällen. Vad jag har hört har de riktigt god varmchoklad där och hur mysigt blir det inte att sitta med en filt omkring sig och snacka skit med tjejkompisarna en kväll?! Ett annat ställe som jag vill hänga på i sommar är Fenix, vilken snygg uteservering de har byggt! Vi har följt det länge nu varje dag till och från skolan, och nu är den klar. Nej, bud på att ta första bästa lördagkväll med fint väder och dra med några brudar och fika - kanske skulle slå ihop det med min lust -att -bowla -kväll snart! ;)

Onsdag

Det känns som jag har öroninflamation, halsfluss, lugn- och bihålsinflamation .. Är helt slut i huvudet, och kan knappt andas genom näsan. Gick hem från skolan efter lunchen idag, mitt huvud höll på att explodera. Usch och fy för vårförkylningen! Men ja, nu är jag i alla fall hemma och förhoppningsvis hinner jag med att träna lite extra inför matteprovet imorgon.

Idag när jag skulle gå till bussen hörde jag att det var någon bakom mig som skrek "Lize, Lize.."  Lize är ju min syster så jag reagera för att kolla var hon var, men jag kunde inte se henne. Då ser jag en kille som kommer springandes mot mig "Lize, ska du till skolan...?" Han märker inte att det är jag förrän han har sprungit så att han bara är någon meter ifrån mig. Han blev helt tyst när han såg att det inte var Lize, ett förlåt muttrades och en illrött ansikte vandrade vidare.. Stackarn !


image195
Jag och syrran är väldigt lika bakifrån ..


Desperata hemmafruar

image194

Desperate housewives har börjat, två avsnitt ikväll - missa inte!

Det kan inte bli mer rätt!

Tänk er denna skjortan, med knapparna lite uppknäppta, till bara bruna ben i sommar och med en axelbandsväska och håret uppsats i en hästsvans. Uppkavlade armar och och ett rosa läppglans. 
Mer rätt än så blir det inte!


image193

jag önskar mig

Forever21 har verkligen sinne för detaljer och ingen är mer förtjust i det än jag!



image180

Svart bikini - dum eller praktisk?

Nu får jag ångest! Det finns så många fina och roliga bikini till i sommar i alla möjliga färger och former. Men jag har köpt en svart bikini! Jag måste inskaffa mig en roligare också , dock får den hålla väldigt låg budgetklass denna gången..


image178
Nelly. se säljer supersöta bikinis - dock för lite högre pris.

Höjden av lathet

Typiskt. Nu har jag hängt upp mig på ett tal som jag inte förstår, och då lägger jag genast av. Jag har alltså pluggat tjugo minuter eftersom det tog mig en halvtimme att hitta en blyertspenna (bara för att jag var för lat för att gå ner på nedanvåningen och hämta mitt pennskrin). Solen den skiner och jag vill så gärna ut och springa. Men jag är förkyld och tro det eller ej så är jag rädd att jag ska bli för sjuk för att kunna plugga och jag måste verkligen klara matteprovet! Annars vore alla genomlidna Matte C lektioner förgäves. Detta är sista vanliga provet, sen är det bara nationella kvar. Men man skulle kanske ta en liten vilopaus, man tänker ju bättre när man är utvilad. Nej, Mie ta tag i detta nu, kämpa. Om du pluggar nu kan du slappa ikväll!  *peppning, peppning*


"Pluggveckan"

Vad är det för mening med att ha en bärbar data när man ändå måste ha sladden i hela tiden?! Min datas batterier håller inte många minuter utan sladd. Visst, visst, det kanske är mitt eget fel som har överladdat den. Men en annan sak som är konstigt är att skärmen minskar i styrka när jag drar ut sladden och det blir nästintill mörkt. Nej, en ny bärbar data i studentpresent skulle inte sitta helt fel, synd bara att det är ett helt år tills jag går ut skolan :(
På tal om skolan så kom jag precis hem från den, en ynka lektion hade jag idag och den lektionen var matkunskap :) Oh , vad jag älskar tisdagar. Tråkiga är att alla andra veckodagar är så långa och jobbiga.
Så,  nu sitter jag här i alla fall med en ny veckorevyn , en påse godis (jag och Johanna konstaterade att det var onödigt att gå och vara sötsugen utan att göra något åt det) och en Cola light, en helt sjukt bra kombination, tyvärr måste jag plugga. Matteprovet på torsdag kommer gå åt helvete och likaså företagsekonomin på fredag. Men om jag pluggar på riktigt bra hela dagen nu, kanske det finns en möjlighet att jag kan träffa Adam ikväll och det ger mig ork att genomlida logaritmer och derivata! :) ♥

Repris fredag

Bilder från i fredags


jag är pinsam. punkt.

Jag gjorde bort mig igår! Som sagt så följde jag med Adam på fest med hans innebandypolare. Där var inte den typ av människor som jag brukar umgås med, så för att jag skulle få något att göra så drog jag igång ett "suparspel" och sedan följdes det av många andra spel... Problemet var bara att jag förlorade i princip hela tiden, vilket ledde till en lite annorlunda kväll än jag tänkt mig.. Jag tänker inte gå in på detalj hur den slutade men jag sov hemma och inte som planerat hos Adam.
Men tack gode gud för att jag inte var bakis idag! Mamma väckte mig 09.00 och jag lyckades ta mig upp och åka och jobba, utan att ens ha den minsta huvuvdvärk!

Idag är det riktigt härligt vårväder ute, var precis ute och gick en liten promenix med mamma. Hade en lite tjockare jacka på mig , och det blev riktigt svettigt. Hoppas det är lika bra väder imorgon. Det är så mycket roligare att klä på sig på morgonen när det är fint väder. Jag vill ha sommar nu!

image162En vårfräsch Nicole Richie



@ Adam's place

Igår var vi ute på Grand och dansa järnet. Not. Vi trodde att vi skulle få dansa järnet. Alla som var på Grand igår vet att det inte gick att dansa, man hade fullt upp med att stå på benen. Folk var som galna, alla slogs och knuffades. Så dessvärre blev det inte mycket dans på Grand för mig igår. Men hos Kajsa var det dans och skoj i vanlig ordning. Bilder kommer upp senare.

Idag har jag varit hos vår allas Dexter-frisör och fixade håret lite. En toning i kallare blond blev det, jag är mycket nöjd med resultatet :) Men nu kallar min älskling, vi ska kränga i oss en kebabrulle sedan är det "lagfest" med Adams innebandylag! Ingen lugn kväll ikväll heller. Nästa helg Johanna, nästa helg..

fredag

Ikväll blir det förfest hos Kajsa och sedan Grand as usual. Jag försöker tänka på kvällen så mycket som möjligt så att jag står ut med bokföringar och skit här på företagsekonomilektionen. Inte nog med att klockan är mycket nu, vi ska ha psykologilektion med till 15.35!!!! Men nu slutar vi denna lektionen...

hälsokväll

Idag ville Sofia att jag skulle följa med henne och träna pilates, vilket jag tyckte lät mycket spännande, tyvärr hade jag redan min egen träning på schemat. Vi pratade vidare lite om passet hon skulle gå på och det fick mig att tänka på att jag har en yoga-film hemma som jag fått av en kompis en gång i julklapp. Sofia och jag bestämde att vi skulle ha en "hälsokväll" inom snar framtid. Då blir det yoga, ansiktsmasker, hårinpackningar och om Johanna nu ser till att flytta in i det nya huset snart så kan vi bada bastu också :)


image161


gulligt rosa

Igår hann jag inte skriva. Jag åkte direkt från skolan till Malmö med Lize och Adam, sedan hem och vända och till Adam och sova.

image158image159
Inhandlade två rosa kuddar till min säng och en ny sminkväska :)

det känns så skönt efteråt

Har hunnit med en hel del idag, det enda som inte orkades var spanskan och rummet. Rättskunskapen gjordes också bara som hastigast, men den hinner jag nog göra lite mer på imorgon i skolan. Nu ska jag sova, godnatt.

[X] Engelska uppsats
[X] Stencil och frågor i matkunskap
[X] Ut och gå en runda
[X] Läsa Rättskunskapen + instuderingsfrågor
[  ] Läsa och översätta tre stycken i spanskan
[X] Läsa svenskaboken Svinalängorna
[  ] Städa mitt rum
[X] Träna

Svinalängorna av Susanna Alakoski

Nu har jag kommit till sida 48 i svenskaboken "Knulla va hur enkelt som helst. Man la pillen på låret och så magrade man med röven som satan..." förstår ni hur normal boken är?!

Monday, tuesday breaks my heart..

Har precis ätit klart min frukost, bestående av fruktsallad och te. Vad man kan lyxa till det när man inte är stressad på morgonen. Idag är jag ledig och jag ska försöka att vara duktig och effektiv istället för att slösa bort dagen på att sova framför tv:n (det råkar vara en dålig vana för mig). Jag har redan bestämt mig över vad som behöver göras:

[  ] Engelska uppsats
[  ] Stencil och frågor i matkunskap
[X] Ut och gå en runda
[  ] Läsa Rättskunskapen + instuderingsfrågor
[  ] Läsa och översätta tre stycken i spanskan
[  ] Läsa svenskaboken Svinalängorna
[  ] Städa mitt rum
[  ] Träna

Ja, nu återstår det och se hur mycket jag klarar av idag.. Resultatet visas senare ikväll.

image157 Frullen ;)


Måndag

Nu är min kanonhelg över, suck. Jag hatar måndagar, då kommer genast denna ångest över alla skolgrejor man borde göra. Men denna dagen har faktiskt varit riktigt intressant, vi var nämligen med klassen på tingsrätten. Vi såg ett mål angående stöld och ett med en misshandel. Misshandeln var så intressant att jag och några andra från klassen fortsatte följa rättegången till och med efter att vi slutat lektionen. Tyvärr hade jag mattelektion senare på eftermiddagen, så kunde inte se klart hela.

Imorgon är jag ledig :) YÄÄSS! Men har supermånga saker att göra till på onsdag, så i princip hela dagen kommer gå till att plugga. Måste bland annat läsa ut en bok i svenskan (som jag inte börjat läsa ännu!!). Men jag hoppas på att vara riktigt effektiv så att jag kan åka med Adam till Malmö på eftermiddagen. Dock kan det vara svårt att följa med till Malmö utan att handla något och min plånbok uppskattar inte mer shopping. Jag var i stan med min syster idag och vi åkte hem med ett antal påsar med kläder. Kläderna betalades på min bekostnad så att säga, och när det gäller min systeryster och att betala tillbaka vet man aldrig när det händer..

image155image156
Detta inhandlade jag och Lize idag ;)


Söndag

image154

Pojkvännen segrade igår och det blev en hemmakväll för vår del. Jag var ganska sur på honom i början, för jag ville verkligen hitta på något , men kvällen visade sig bli riktigt skön och mysig. Det var nog precis en sådan kväll jag behövde, eftersom jag var uppe och jobbade imorse. Vi såg filmen The Heartbreak kid igår, ni vet den nya komedin med Malin Åkerman där hon spelar mot Ben Stiller. Filmen var ganska bra, inte fullt ut min humor men en lättsam film med en del roliga scener.
Ikväll ska jag till Sara på kalas, hon fyllde 17 i onsdags :) Det ska bli trevligt, är riktigt sugen på tårta faktiskt!

H&M förnyas

Läste igår att Rei Kawakubo (Comme des Garςons) ska börja samarbeta med H&M, KUL!
Sedan Cavallis designersamarbete har det (enligt mig) inte funnits mycket till utbud på H&M.

image151image150
Comme des Garςons + H & M = intressant


jag mår som jag förtjänar

Imorse vaknade jag med världens huvudvärk och ett igenkännande illamående. Därför har hela min dag än så länge gått till att bara ligga i sängen och degat. Men det är inte fy skam med lite avkoppling och några timmars OC-avsnitt ;) För er som inte kunnat läsa mellan raderna så va jag ute igår, och det blev "lite för mycket av det goda" som Johanna brukar säga, och även hon fick nog en aning mycket igår ;p
Men för att kort avlägga gårdagen; Mycket stress innan jag kom till Möllebacken, där Alec hade förfest. Superförfest med svettigt mycket dans. Mycket sjungande och glad stämning i bussen på väg till stan. Jag, Andrea och Johanna hade jätte skoj åt vår engelska på vägen från resecentrum till stora torg. Lite nervöst i kön på Grand för min del, eftersom jag inte fyllt arton ännu, men jag klarade mig denna gången med. Jag har inte haft så roligt på länge som jag hade igår, det va värt att ha förlamad hjärna idag!

Ikväll står det mellan två valmöjligheter för mig och Adam.
1.Förfest hos Skoogh och sedan till Magasinet och kolla på Artmade , samt Pontus som är med i förbandet.
2.Hyra en film, köpa jätte mycket godis och bara slappa hela kvällen.
Trots att jag inte känner för att dricka något mer idag så röstar jag nog på alternativ 1. Jag ska ringa och fråga Adam vad han vill nu! Pussochhej!


image148Alecs förfest va en höjdare!



Lite bilder från kvällen


TORSDAG

 Snart är veckan slut, och vi får njuta av lite helg :) Skoldagen gick snabbt idag trots att jag gick enda tills tjugo i fem. Men provet som jag trodde jag skulle ha idag, och som jag satt och pluggade till igår är inte förrän imorgon. Först tyckte jag att det var bra att det blev flyttat, men just nu hade jag bara velat ha det gjort. Nu får jag ångest för att jag inte pluggat mer idag! Men som jag sagt innan, det får gå som det går.

Äntligen träffade jag Adam en stund idag, vi har inte setts sedan i måndagsmorgon, vilket är länge sedan för att vara oss. Stackarn har varit sjuk hela veckan och är fortfarande inte riktigt frisk! Nästan så att jag funderar på att sitta hemma imorgon och kolla på film med honom, han ville så gärna det. Men jag ska ju ut med tjejerna, Johanna har ju fixat leg till mig och allt ♥ :) Svårt val, hrrm..  jag får se vilket humör jag är på imorgon! Fortsättning följer..  pussohej!

image134
Min snygga vän Emma Perkmar fyllde myndig idag :)

graduation - 08

Om det är någon som tar studenten i år och har lite panik över att inte hitta en klänning till balen, ta en titt på denna budgetklänning från forever21

image133


klockan är läggdags

Kvällens tack går till www.kalaspuffad.blogg.se som har fixat så att min blogg inte längre ser förjävlig ut   längre :)
Nu ska jag sova , godnatt ♥

den som ändå slapp gå i skolan ..

Godkväll!
Har äntligen lämnat ekonomiböckerna för att kunna slappna av lite vid datan, det tar på krafterna att vara student! Ett ord har kommit ur min mun väldigt många gånger under de timmar jag suttit stirrande ner på mina böcker - fuck. Provet imorgon kommer gå shit åt helvete. Jag rekomenderar ingen att ta efter mitt "sitta kvällen innan råplugg" för det är urdåligt och funkar inte för den som vill ha ett högre betyg. Menmen, det får gå som det går, jag har ju som sagt bara mig själv att skylla.

En trevligare sak som hänt ikväll är att min säng äntligen har kommit upp. Tv:n sattes upp igår, ett gardinbyte med bara och mitt sovrum är nästan klart :) Men nu är det såhär att jag har ett rum till att göra i ordning, om det är någon som har ett bedårande litet sminkbord liggandes skräpande hemma så skänk det till mig. Jag skulle överlycklig, för det är verkligen inte lätt att hitta något som passar i lilla Kristianstad vill jag lova! ;)

image132
I denna säng ska jag ligga och breda ut mig i natt ;)

REA på LaRedoute.se

Fick precis sms av La Redoute, de har upp till 30% rea på deras hemsida idag, fynda!

            image129                                                image130
Linne: 189:-                                                                                      
Shorts: 149:-


tiden går snabbt när man har roligt

Såja, nu har jag äntligen kunnat logga in på bloggen igen. MEN nu är jag så arg att jag tänker sluta ha blogg! Så detta är mitt sista inlägg! Hah, aprilapril din dumma sill.. Nu har jag hunnit med mitt första april skämt, ett dåligt sådant jag vet men jag har aldrig sagt att jag är någon duktig luredrajer ;) Faktiskt så är jag så dålig på att komma på några bra saker att luras om såhär vid 1 april så jag har inte ens försökt lura någon idag.

Men som sagt, jag är lycklig att bloggen återigen funkar :) Något jag inte är fullt lika glad över är att skolan började idag! Jag får en klump i magen bara jag tänker på allt skolarbete jag måste ta tag i nu. Har precis suttit och skrivit en bokrecenssion i engelska, och ska snart skriva en till. Sen väntar rättkunskapsläxa och förhoppningsvis en start på pluggandet inför företagsekonomiprovet på torsdag - Jobbigt. Men om jag för en stund ska sluta blicka framåt, utan istället dela med mig av mitt lov, här kommer några bilder:

Lördag: Först myspyste jag, emma, johanna hemma hos helle och sedan vidare till jimmy


Söndag: Jobbade på dagen, sedan var det vinkväll hos helle :)


Måndag, Tisdag, Onsdag: Göteborg med hunnybunny ;)


Torsdag: Tivoliparksmys med johanna


Fredag: Slappade med adam
image118
 
Lördag: Johanna firade arton år :D


RSS 2.0