skönhetssömn

Tjenix!
I natt har jag sovit minst 12 timmar! SKÖNT! Hade en slappkväll med Adam igår, åt tacogratäng och krängde chips.. Blev trött redan i början av let's dance och somnade någon gång under första halvtimmen.
Vaknade dock tidigt imorse och var ute och gick en runda med mamma. Gråmuligt och tråkigt ute idag :( tur att man har kvällen att se fram emot :) Nu ska jag åka och jobba, så att jag slipper göra det imorgon bakfylla+jobb=ingen rolig kombination

image103
Johanna ordnar till skoj ikväll, det gillar vi!

friday

Morning!
I morse drog jag ut Adam på en morgonpromenad, gud vad skönt det va! Men vad Adam gnällde.. Först fick jag i princip dra upp honom ur sängen, och ljuga och säga att klockan var elva (trots att den bara va 09.20) sen fick jag dra i honom för att han skulle hänga med, när vi tjejer promenixar är det självklart powerwalk som gäller men Adam han föredrog att titta på naturen?! När vi väl fått upp tempot fick han skoskav så då gnällde han ännu lite till. Visst, det är jätte jobbigt att ha skoskav, och jag är jätte elak som tvingade honom gå barfota, men han fick faktiskt skylla sig själv som valde att ha på sig ett par "icke -gå -skor" fast jag sa till honom att välja ett par andra. Jag gav med mig med att bara gå denna lilla rundan eftersom han hade ont, men jag känner mig nöjd ändå. Vi ska ju till gymet i eftermiddag :)
Nu ska jag umgås lite med min prins och ligga och slappa lite innan det är på det igen!


torsdagsmys

Buenos noches amigos!
Träffen med Johanna i parken var mys, och sedan hann vi även med en runda på stan :)
Sitter just nu i soffan framför datorn och i bakgrunden står tv:n på, för en stund sedan visades "du är vad du äter" och jag blev mer motiverad att sluta äta onyttigt! Berättade innan idag att jag varit duktig och sprungit en runda, men sedan har jag även hunnit med lite godis idag, onyttig som jag är!
Så, nu tänker jag sätta ifrån mig skålen med godis och ta en tallrik flingor och en knäckemacka istället!

image100
               Inget godis för mig ikväll inte


ohlallala vilken underbar dag :)

Godmorgon/middag!
Det är underbart vackert vårväder idag, så när jag vaknade gav jag mig ut på en vidrigt skön joggingtur i solen.. Min runda vad vidrig eftersom jag inte verkar ha någon kondition längre, började flåsa som ett djur redan efter första sträckan, men det är så skönt efteråt! Jag har precis ätit en näringsrik frukost bestående av en tallrik gröt med russin, en knäckemacka med pastrami, en kiwi och en kopp grönt te. Allt känns så bra, och nu ska jag kasta mig in i duschen för att sedan möta Johanna i tivoliparken och ha en trevlig liten picknick i solskenet.
Ciao!

image99
När denna bilden visas på Jessica Alba känner i alla fall jag för att ut och springa..





YÄÄÄSS!

Jag kan behöva lite sommarlinnen, fyfan vad bra att forever21 har börjat fakturera till Sverige - ME LOVE!



image98

borta bra men hemma bäst :)

HEJ!
Nu är det ett tag sedan jag skrev, enda sedan i lördags om jag inte har fel?!
Lördag och söndag var det fest, tack vare att Helle hade olika tillställningar :)
I måndags åkte jag och Adam för att hälsa på hans halvbror med familj nyinflyttade från Brasilen i Göteborg och har varit där tills idag. Härligt att känna på storstadsruset lite ;)
Det har varit ett mycket trevligt lov hittills, ser fram emot lördag då Johanna ska ha en försenad 18-årsfest, KUL!


godismonster

Godafton!
I tisdags sa jag att jag skulle ta tag i träningen och bli lite fit inför sommaren. Tänkte redovisa lite för hur veckan har gått;

Tisdag: Morgonpromenad på 40 minuter
               Typ tio minuter på gymmet
               Jympapass (medel)

Onsdag: Gymmet 1,5 timme.

Torsdag: Morgonpromenad 1 timme
                 Inkluderat jätte mycket träningsvärk i magen efter gårdagen


Fredag: Nada


Lördag: Nothing


Jag skötte mig bra i början tyckte jag.. Jag är nöjd, detta funkar helt för mig. Men jag måste ta tag i mina matvanor, jag äter otroligt mycket onyttigt och sötsaker var och varannan minut. Så, därför blir det denna helgen ut, sen nyttigt. Inga onödiga krängningar mitt i veckorna. Kom ihåg att jag sagt detta nu! ;)



Aguilera har kurvorna på de rätta ställena :)


påskafton

jag vill festa ikväll !


that's style

Vem klär sig bäst?

image75image76image77
Nicole Richie

image78image79image80
Rachel Bilson


image81image82image85
Lindsay Lohan

Långfredag

Hejsan!
Äntligen, äntligen lov!
Jag sitter hemma hos Adam just nu, han sover ♥
Såg precis den tecknade moses filmen, det är faktiskt bra och fängslande. Just nu visas en film om Jesus, Thomas heter den.

Ikväll blir det kalas hos favoritkusinen, jag hoppas det blir lax som vanligt, är fruktansvärt sugen på det.
Johanna smsade innan och frågade om vi inte skulle äta och måla ägg, lite påskmys låter super, får se om det blir av imorgon. Nu ska jag väcka adam, ha det bra! Puss!

image74
Jag har myst med min Adam hela natten och morgonen :)

tidsfördriv..



Vem av dessa hade du helst vaknat upp och sett ut som?

Eva Longoria
Jessica Simpson
Jennifer Lopez
Beyonce
Hayden Panettiere
Adriana Lima
Christina Milian
Christina Aguilera
Natascha Peyre
Angelina Jolie
Mischa Barton
Kate Bosworth
Jessica Alba

Vardagschic!

image43image51

image50image52


T-shirt från shirtstore.se: 149:-
Sko från Hálens: 449:-
Miss Sixty jeans från Sid & Sally: 1121:-
Klocka från Chique: 349:-

klädval

NUTID:

Linne från H&M: 79,50:-                       Kjol från Lindex: 199:-                          Skor från H&M: 98:-
image37image38image39

SOMMARTID:

Klänning från H&M: 298:-         Sandaler från Ellos: 299:-         Väska från Ellos: 349:-
image40image41image42

skärtorsdagen

Vilket vårväder det är idag! :)


image27
Ge mig sommar nu!                                                                                                                     sum-07


< 24.00

image21image23

Har Adriana gjort en makeover eller är det mänskligt att ha en dålig dag?


Tre dagar kvar innan lov :)

Godmorgon!
Sitter och äter frukost just, har varit så duktig idag att jag varit ute och gått en runda (andra tisdagen nu). Efter mitt bikiniprovande inklusive krängning av 1kg godis igår bestämde jag mig för att komma i form till sommaren. Så, från och med nu blir det en liten morgonpromenad varje tisdag och mycket träning däröver. Ska redan ikväll följa med adam på gymmet o gå på ett jympapass med mammsen. Okej, jag kanske går lite väl hårt fram? Men det är bra att ha höga mål har jag hört ;)

image86Kort kjol i sommar? Japp, yes!


jag är så korkad!

Hej!
Ikväll är det plugg, plugg och plugg som gäller, om man nu orkar det vill säga..
Jag beställde en bikini förra veckan och idag kom den. Men när jag öppnade paketet så var där ingen överdel. Jag blev sådär arg som man blir när man inte fått det man beställt. Min fina bikini som jag trodde jag köpt för 499:- visade sig vid lite efterforskningar bara vara bikiniunderdel. Fuck.
Nu måste jag bestämma mig om jag ska slänga ut femhundra spänn till och få överdelen också, eller jag ska lämna tillbaka.. hrrm .
Dock blev syrrans body väldigt snygg, funderar på att ha den till ett par höga jeans i helgen :)



melodifestivalsfinal ikväll!

Vilken kväll igår! Sjukt rolig! Började med förfest hos den nu mera myndiga Kajsa Malmberg, och fortsatte med dans på grand hela natten lång! Superbra helg, nu ska jag mysa o kränga godis till melodifestivalen med min älskling ♥ Glöm inte titta!  Puss!



priskalkyl med momspålägg

Jag sitter i skolan just nu, det är sjukligt tråkigt.. slutar inte förrän 15.35 idag! Längtar till ikväll!

Kajsas birthday :)

Hejj!
Idag gick jag en runda på stan. Jag skulle hjälpa Johanna att hitta en hög kjol, men vi gav upp efter att ha gått i ett visst högt antal affärer utan resultat. Vi hittade ingen kjol eftersom alla snygga befinner sig i strl XL. Dock kan johanna skatta sig lycklig som har en sådan snäll kompis som mig som lånar ut en kjol till henne ;) Våran Kajsa Malmberg ska ha födelsedagsförfest imorgon och vad fasiken ska jag ha på mig? Det får nog bli kjol för min del med.. hrrm.. ska gå och prova snart..



image13
Imorgon är det fest :)


BIKINIÅNGEST

Varje år tänker jag att jag ska köpa en svart bikini som jag inte kan tröttnar på men det slutar alltid med att jag handlar en färgglad mönstrad ändå och nu är jag där igen.. Hittade först denna snygga enkla svarta bikinin, men nu har jag upptäckt att den finns i skit cool mönstrad också!! Så, ska jag hålla mig till den svarta och för en gångs skull ha en svart bikini som kan hålla mer än en säsong eller ska jag trotsa och välja den coola mönstrade som jag antagligen bara kommer använda i sommar?

image10image11


het natt på hotellrum

MIN HELG

Fredag:
Bio med min adam , vi såg jumper (ingen film jag rekomenderar).
Efter bion sov vi på ett av de nya hotellrummen på krogen :)

Lördag:
Vaknade upp till strålande vårväder. Det gör en så lycklig. Efter att vi ätit frukost, åkte adam med mig hem, och gullungen hjälpte mig att städa rummet, vilket verkligen behövdes.
På eftermiddagen gick jag en långrunda med mamma ute i det vackra vädret.
På Kvällen var jag bjuden till Andrea på middag, vi hade skit skoj! Andrea lyckas alltid jätte bra med maten, och igår var inget undandtag; Pestofyllda kycklingfiléer inlindande i bacon med klyftpotatis och en smarrig sås, och sedan cheesecake toppad med hallon och kiwi till efterrätt (smaskens!)

Söndag:
Kom precis hem från jobbet. Det var mycket folk på krogen idag, så tiden gick snabbt. Just nu sitter jag och letar efter lite nya vårkläder på nätet.

image7

jag tycker själv att adam och jag är jätte söta, eller vad säger ni?


Roma vs Real Madrid

Jag sitter och pluggar, eller försöka plugga men min pojkvän sitter och skriker. Vad får killar att skrika så mycket så fort det är fotboll på tv? Det kommer fram en röst och en irritation som man vanligtvis inte hör.. Det som stör mig mest med killar som kollar på fotboll är att de inte lyssnar. I början av denna "otroligt viktiga" match satt jag och pratade om min dag, ganska länge.. efter någon minut efter att jag pratat klart vänder sig figuren bredvid mig om och frågar "vad sa du?" jätte kul att prata med honom, verkligen. I mitten av matchen fick nog min pojke för sig att det skulle ge tur i matchen eller nått om han fick pussar av mig, för han ville ha en puss var tionde sekund. Det tyckte jag va lite mysigare än nu i slutet då han återgått till skrikandet och nervösa hopp i soffan.

Om jag ska ta och berätta lite om min dag. Den började bra, jag vaknade och visste att jag inte skulle ha någon spanskalektion på morgonen, men sen kom jag på att jag skulle till tandläkare (mindre kul!) Men det gick riktigt bra hos "the dentist" och jag var därifrån efter tio min. Dagen fortsatte med en halv naturkunskapslektion och sedan en rad jobbiga lektioner..
Efter skolan gick jag och bästis och fikade på trendie, vi åt förgamla makrillfitnessbulla, fyfan* och sedan var jag på myran o färgade håret, blondare.
Jag önskar att ni kunde se det jag ser just nu, min fotbollsnörd-pojkvän gör något beckham liknande flygplan runt i mitt rum .. Roma har tydligen vunnit och nu är han på väg flygande hitåt , vi seeeeeeees!

Idag vaknade jag upp hos...

..min underbara pojkvän ♥ och vet ni vad vi gjorde , vi tränade , fy fasiken så duktiga vi är* 10.10 va vi på friskis&svettis och workade out i gymmet. Dock va det väldigt jobbigt! Jag inte tränat på tre veckor men min  förbaskade älskling råkar vara i toppform! ;)


Efter träningen åkte jag hem (eftersom jag inte hade någon skola idag!!)
Jag tänkte plugga som en galning, men som vanligt blir det inte riktigt som man tänkt sig.. men jag fick iaf en del gjort, första gången på länge som jag gjorde rättskunskapsläxan och har läst några sidor naturkunskap.


Ikväll ska jag, om jag nu hinner, ser att klockan håller på att bli mycket .. men kolla på älskling när han spelar football, MOT FJÄLKINGES DAMLAG , jupp.. vi får se hur det går. Jag undrar om sofie ska vara med.. hrrm.. jaja , jag får nog börja laga lite mat nu om jag ska hinna, puss!


Back to usual..

Måndag, måndag, måndag... fyfan.
Lovet är slut och jag är hemkommen från soliga stränder och brunbrända grabbs, fyfasiken.
Jag är sjuk också, eller ja, jag börjar komma på bättringsväg, men min röst är allt annat än grann... har blivit söndermobbad i skolan för den idag..ÅÅh, skolan. Varför inte förlänga lovet en vecka? Jag hade mått bra av en vecka ledigt till och det hade alla andra också! Men, det är bara fyra veckor kvar till påsklovet, så vi får hålla ut.

Just nu sitter jag med ett annat dilemma, ska ut ihelgen, och har inget leg! Dagens tråkigaste upptäckt: Jag fyller år i september, men hela min umgängeskrets verkar fylla i början av året! Någon snäll 89:a som vill låna ut sin legimitation till mig?! Jag är väldigt pålitlig! ;)

Idag har jag varit i skolan till seeent.. 16.30... sen va jag på stan med plonkan (alltså min mamma) jag inhandlade en kjol och en jacka :) nu ska jag börja packa lite inför morgondagen, blir en sleepover hos min babe ikväll.

Förresten, imorgon är det Malmös UF-mässa som gäller, ses kanske där. Puss!

fest fredag.. lördag död.

En klasskompis har fest ikväll, men jag ska inte dit.. Jag tänker sitta hemma med min mamma o mysa , och det hände senast för typ ... hundra år sedan* Trots att jag har lite ångest över att jag inte ska gå på festen, ska det bli riktigt skönt att ta det lugnt ikväll. Vi ska laga mat o kolla på film, snacka skit o ha det trevligt.

Igår va jag ute, hittade leg att låna :) Dock kom jag inte in på class, kunde inte "mina mellannamn" men på grand hade jag lärt mig allt, vilket var bra eftersom jag fick svara på en massa frågor "vad är ditt personnummer?" "vad är hela ditt namn?" "Vilket stjärntecken är du född i?"... det va skit skoj när jag kom in, det är ganska stor skillnad på 16+ och 18+ måste jag säga, och jag tror att jag gillar 18+ mer.. folk va mer roliga och man är mer anonym..
Tyvärr kom inte en person in på grand och det va sjukt tråkigt! Och att en viss person inte följde med oss ut efter förfesten va bara en besvikelse! Men rolig kväll, även om den slutade lite tråkigt med konflikter och tjafs med pojkvännen.

image1
Förfest i Öllsjö

Imorse vaknade jag av att min skrutt till pojkvän pratade i telefon, han skulle hem .. direkt. sjukt tråkigt tyckte jag, och började sura. Så nu har vi knappt pratat idag, så får se om vi ses ikväll eller inte.
Jag har varit duktig och hälsat på min farmor idag, hon blir så glad :) Jag älskar min farmor, borde hälsa på henne oftare. Borde faktiskt hälsa på henne väldigt snart igen eftersom jag mestadels av tiden låg och sov i hennes soffa. Jag är så sjukligt trött idag. Har inte ens orkat duscha. Borde göra det. Ska göra det nu.. tror jag.

RSS 2.0