Klädsel:

image400

Tjejkväll

image399Ikväll blir det mat och fest hos Emmie, hon passar på att fira sin födelsedag nu när hennes pappa är iväg och hon har huset för sig själv. Vi är runt 20 tjejer som ska dit och jag tror att det kommer att bli riktigt kul! Har vi tur hittar vi en fest senare ikväll, om det nu är någon som kan ta in så många som vi är ;p .
Har precis duschat så nu ska jag ta och börja fixa till mig. Det är fint väder idag, så det blir nog kjol eller klänning ikväll.. Hinner jag så slänger jag upp en bild på vad jag tar på mig innan jag åker, hej så länge!

Bild på en tröja som jag köpte i förrgår och som jag hade på mig i skolan igår :)

Beställning från forever21.com

Ligger ute och steker på bryggan - idag är en riktigt skön dag!

Sakera jag beställt från forever21 kom igår, tullen kostade 900 kronor , utöver de 500 jag betalat i fraktkostnad! Totalt blev det 3000 kronor för grejorna, sakerna jag är sjukligt billiga med med frakt och tull blir det priser som vilket affär som helst. Men jag är ändå nöjd. Förutom vissa storlektfel av mig och linnen som jag tyckte såg ut som klänningar på nätet var allting bra. Allt går ju att använda. Just det, jag fick en dubblering av en klänning så om någon är intresserad så hör av er.


Klänning säljes



Resten av sakerna jag fick hem - kjolen, nattsetet och ringen var dock i annan färg..

Kalas och Fest

Igår var det fredag. Började skolan med en jympalektion, som var helt onödig eftersom när vi kommer dit säger vår lärare till mig och Johanna att vi inte behöver springa coopers test för vårt betyg är redan fastställt. Efter jympan är rättskunskapen inställd, jag, Johanna, Emma, Angelica går och äter "frunch" på Fenix. Emmie kommer också dit. Vilket mysig uteservering de fått! Sen har vi nk och fe där vi bara har lite betygsnack och vi avslutar dagen med psykologi - redovisning. Nu har jag ingenting, absolut ingenting kvar i skolan. Åtminstone inte vad jag vet.
Igårkväll var jag på middag hos Jessica, det var trevligt, fast jag var inte där så länge. Vid elvatiden tog jag och Anna bussen in till stan. Jag skulle träffa Adam men först följde jag med Anna och Hanna (som vi mötte upp) till en fest vid Vip Video. Den var mindre kul. Enligt mig var det bara en massa drägg där, åkte hem tillsammans med Adam vid ett-tiden..

image371image372image373
Emma och Sofia efter Coopers, Emmie och Emma på Fenix, samt Angelica..

image374image375image376
Jessica födelsedagsbarnet, Anna, Sara

image377image378image379
Björn (som hade festen) och Anna, Hanna , Lotta

Eftermiddagslektioner

Sitter just nu i skolan - företagsekonomi, slapp. Betygsnack idag, så nu är det bara att sitta och vänta på sin tur. Ikväll blir det fest/middag (?!) Jag vet inte riktigt vad det är för tillställning faktiskt. Jessica som var min bästis genom alla år i grundskolan ska i alla fall fira 18 år. Ska bli riktigt kul att träffa "de gamla kompisarna". Måste köpa födelsedagspresent efter skolan och hämta kläderna som kom idag från forever.21, uppdatering om hur de va senare. Nu ska jag göra ett kunskapstest i denna kursen innan det är min tur att få betyg, hörs sen! Puss!


Emmie är ensam hemma,

Igår var jag hemma hos Emmie och grillade och myste med henne, Emma, Johanna, Sofia och Linnea. Vi åt, satt ute och snackade och kollade på film. Sen sov vi alla i Emmies "länga". Mysig kväll med härliga tjejer! :)


LUCKY

Idag har dagen varit superb! Började dagen med fe där vår lärare nästan grät för att han blev så rörd över hur bra vår klass är (?!) sedan fick jag reda på väldigt goda nyheter, MVG i administraion och jag fick g på matteprovet! YES! Detta gjorde min dag. Efter skolan träffade jag Adam och vi gick och letade upp present till mamma som fyller år på söndag, det blev två tröjor från Esprit och ett armband från Sisters. Sen träffade vi Lize och åt på House of Bagels. Nu ska jag träna inför psykologi redovisningen imorgon..om jag orkar...

image357image358

Lookiiilook

image356

♥ Tröja från H&M
♥ Kjol från Åhléns
♥ Jacka från H&M
♥ Skor från Converse

"Det är viktigt att inte ställa sin drink i från sig.."

Fick precis ett viktigt medelande av min mamma på mejlen, läsvärt. Vissa personer är idioter. Hur kommer man på idén att droga tjejer med ett steriliseringspiller för hästar? Tänk vad hemskt att bli drogad och våldtaget och på köpet aldrig kunna få barn.. usch! Bura in människorna!

Hej alla föräldrar och alla andra som bryr sig om alla barn och ungdomar.
Enligt polis och sjukhus blev en kvinna kidnappad från en nattklubb och våldtagen flera gånger sedan övergiven. 
Hon kom inte ihåg vad som hände men försöker fortfarande avslöja våldtäktsmännen. 
Tillsammans med våldtäktsdrogen Rohypnol fanns spår av Progesterex, som är ett litet steriliserings-piller. 
Preparatet används nu av våldtäktsmän i samband med fester, för att våldta och sterilisera sina offer. 
Progesterex fås hos veterinär för att sterilisera större djur. 
Ryktet säger att progesterex som används med Rohypnol kallas för 'date rape drug'. 
Det som gäller för progesterex är samma som för Rohypnol, den ska ner i tjejens drink.
Hon kommer därefter att vara i ett sådant tillstånd att hon inte kommer att minnas någonting av det som hänt kvällen innan. Progesterex löses snabbt upp i drinken och försäkrar att offret inte kommer att bli gravid efter våldtäkten. Därför behöver inte förbrytaren bekymra sig om eventuellt faderskap flera månader senare. 
Preparatets verkan är inte tillfällig utan permanent!
Progesterex är utvecklat för sterilisering av hästar.
Den kvinna eller hona som tar preparatet kommer ALDRIGatt kunna få barn!
Förövaren kan få preparatet från alla veterinärer.
Det är ofattbart lätt att få tag i och progesterex kan vara nästa preparat som slår igenom i 'nattlivet'. 
Hur otroligt det än låter så finns det internetsidor som beskriver hur du använder preparatet.
Sänd det här till alla du känner - speciellt tjejer.

Akta dig när du är ute - låt inte din drink, läsk eller öl stå utan att du håller ett öga på den. Gör en ansträngning och vidarebefordra detta meddelande till alla du känner. Och killar, berätta historien för de tjejer som du känner.

Birgitta Olofsson

Sjuksköterska, doktorand
Umeå Universitet.

F I N T !


image354Hemma! Dagen har gått otroligt snabbt idag.. Matkunskap, sen frissan (utväxten är helt borta nu!), en liten runda på stan, snabb fika med pojkvännen och sen hem. Skönt. För att känna mig ännu lite bättre denna dagen ska jag ta och städa mitt rum och plugga lite matte, oh, vad skönt det kommer att vara att sätta sig framför tv:n klockan åtta :)


Dagens klädsel:
♥ Klänning/Linne från H&M
♥ Jeansjacka från Vero Moda
♥ Axelbandsväska från Wedins

Godmorgon tisdag!

Värst vad jag var uppe tidigt idag, redan vid halv sju. Jag och mamma har varit ute på en promenad i solen, det finns ingenting som slår att "träna" på morgonen, hela dagen blir bra efteråt  :) Fast denna dagen hade nog varit bra ändå, endast en lektion i skolan och sedan ska jag till frisören för att äntligen få bort min fula utväxt.
Igårkväll var farmor på besök och vet ni vad som hände? Hon tappade en tand, hihi. Stackars farmor blev helt förskräckt , men jag kunde inte låta bli att skratta. Hon såg inte klok ut.

image353

Grill och schlager hos Malmberg,


Ett olivträd till mammi

image343Det har varit lite dåligt med inlägg på sista tiden här på bloggen,
jag har haft mycket i skolan och den lediga tiden jag haft över har ägnats till pojkvän och kompisar. Men snart är skolan äntligen över :) Och nu ska jag blogga mer, det lovar jag!
Som jag skrev i det korta inlägget igår så jobbade jag hela dagen. Egentligen skulle jag bara jobbat första sittningen, men eftersom Sara inte kunde och det inte fanns någon annan som kunde jobba åt henne, fick jag jobba båda. Restaurangen är alltid fullsmockad på morsdag. Nästan som när det är julbord, nästan..
Johanna var inne och hjälpte mig lite igår eftermiddag med, vilket var tur, annars hade jag aldrig hunnit med. Mamma fick såklart också en present på morsdag, närmare besämt ett olivträd som hon önskat sig. Nu ska jag lägga in bilderna från hon Kajsa i lördags, så de kommer upp snart!

Mitt nya linne

image342
Idag har det jobbats, från 09.30 till 20.30, jag är duktigt trött. Mina fötter värker och mina nagelband är helt upprivna
men jag är 1700 kronor rikare än i morse, så det känns värt det :) Igår var det grill/schlagerkväll hos Kajsa och det var hur trevligt som helst. Bilder från gårdagen kommer upp senare, nu ska jag få masse av min pojkvän ;)

hejhejhallå.

Igår. Jag skrev aldrig vad jag gjorde gårdagen. Ni vet ju att jag "försov mig" till image341
Nk-provet, vilket btw gick ganska bra. Efter skolan gick jag på stan med Johanna och Sofia en sväng, och sen med Lize. Hittade ett linne och en bikiniöverdel :) Jag trodde det var kört att hitta en till sommaren men det fanns en fin kvar på åhléns. Strl  XL, men vad fan.. Man får knyta hårt därbak ;p Lize hittade också en bikini på Åhléns, en vit och blårandig. De har faktiskt riktigt snygga bikinisar där inne, och till billiga priser! :) Efter att vi handlat bikini, kom Adam in till stan och vi handlade lite gott till kvällen. Jag, Adam, Johanna, Andrea och Sofia grillade hemma hos mig och myste tills klockan elva då de tog bussen hem. Alla utom Adam. Så vi tog ett varmt bad och sen gick vi och la oss och tittade på andra filmen av Eva&Adam.

Imorse var jag uppe och jobbade, och sen gjorde jag frukost på sängen
till min älskling och precis övningskörde jag honom hem. Jag börjar få lite bättre kläm på körningen nu. Idag lyckades jag nästan felfritt köra till Fjälkinge och tillbaka...
Nu ska jag göra mig en smarrig macka, och ikväll blir det grill/shlagerkväll hos Kajsa :)

Lite sommarnytt!

Vad trött jag var igår! Jag som skrev att det inte ens var jobbigt att plugga till Nk:n men när jag väl satte mig för att börja så orkade knappt mina ögon hålla sig öppna. Jag fick inte in något. Så, jag gick efter min kropps begär och sov istället. Jag har nu "försovit mig" de två första lektionerna och kommer lagom till provet. Så nu har jag äntligen lyckats läsa igenom allt. Här är lite somriga linne och klänningar jag köpte på H&M igår :)

image340


PIERCAD

Hejhejgoddag!
Strålande humör idag, varmt ute och har köpt lite nytt till gaderoben (kan lägga upp bilder sen ikväll) Skolan idag gick bra över lag. Anställningsintervjun på företagsekonomin fick jag jobbet av oss som sökte :) Spanskan gick förvånadsvärt bra men administrationen gick mindre bra kändes det som. Men jag är väldans lycklig för att skolarbetena börjar ta slut. Men nu måste jag plugga, har prov i naturkunskap imorgon. Hah, det känns inte ens jobbigt nu när man vet att man bara har ett prov till morgondagen ;)
Och just det, det jag skulle säga var ju att Angelica och Johanna piercade sig idag. Impulsgrej, kul!

DUKTIGT MIE

Nu har jag varit duktig. Jag har gjort administrationen och läst lite i spanska boken. Nu ska jag bara koppla av till två avsnitt av Sex and the city ♥

image338


Help me with powerpoint...

Pluggpluggplugg.. Sitter just nu och kladdar på powerpointpresentationen imorgon. Jag ska redovisa om BRIS (barnens rätt i samhället) hade jag tänkt mig, men jag har verkligen problem med att få till det med powerpoint. Mitt betyg hänger på denna redovisningen så jag måste anstränga mig, det hade varit kul med ett MVG för en gångs skull! ;) Nu ska jag fortsätta, kommer nog ett senare inlägg ikväll!
image337

Beställde äntligen från forever21.com igår, tyvärr missade jag dessa söta klämmor..

Hittade solglasögon på en skämtsida

Var på jakt efter ett par solglasögon, klickade mig in på www.buttericks.se och där var dom , sådana jag ville ha :)

Hittade även present till Emmie, som ska fira 18 år nästa helg. Om bara Sofia och Johanna godkänner det så köper jag det imorgon ..

image336Dessa solglasögon till mig..

image335
och lurviga handbojer och stora brillor till Emmie ..


Mätt som en plätt

image333Idag hade jag åter igen bara en lektion. Matkunskap. Det är nog den roligaste lektionen jag har, trots att läraren är en pina. Jag sov hos Adam i natt och vaknade tidigt imorse och var pigg(?!) Det är något magiskt med Adams säng, det är jag nästan säker på.. Iaf så försökte jag väcka Adam, men han var inte fullt så pigg på att gå upp. Men jag lyckades till slut och vi åkte in till stan och åt frukost. Därför är jag nu jätte mätt. Först frukost på grafitti och sen lunch med en massa olika rätter och inklusive tre efterrätter. Puhh!
Efter skolan gick jag till Åhléns för att köpa en bikiniöverdel som jag spanat in, men den var sjävklart slut precis som den jag bestämt mig för på Nelly. Varför har jag sådan otur? Nu börjar jag få lite panik att jag inte ska hitta någon överdel innan sommaren. Jag vägrar att inte använda mina dyra fina underbyxor som jag köpt. Jag ska nog se om jag kan hitta någon topp på nätet ikväll. Men nu i eftermiddag ska jag plugga så mycket jag kan. Det är spanskaprov imorgon + bokredovisning och på torsdag är det administration powerpoint-redovisning och på fredag Nk-prov. YÄÄSS för att det bara är ett par veckor kvar till vi slutar skolan!



mumsi

Nu mår jag prima ballerina igen :) Efter att ha legat och kollat på gamla avsnitt eva&adam i ett par timmar och ätit jordgubbs cheesecake ska jag nu ta och bege mig till Adam för lite gosning och chokladtårta! :)
Au revour!


Bilder från systers konfermation


image330
Idag hade jag bara företagsekonomi i skolan och efter den gick jag, Sofia och Johanna till Nostalgia för att äta lunch. Jag hade lite ont i huvudet, men trodde att det berodde på att jag inte ätit någon frukost. Men sen när vi satt där så kunde jag knappt äta, mådde lite smått illa..
Jag och Johanna hade bestämt att vi skulle träna, så vi åkte ut till friskis och skulle gymma. Men jag orkade typ inte, var helt snurrig och mådde illa. Pappa hämtade mig där och sedan dess har jag legat och sovit. Jag hoppas att jag inte håller på att bli sjuk..

Lite bilder från Lizes konfirmation


Piggare idag

Jag hann aldrig skriva om vad jag gjorde igår..konstigt nog, jag hade haft tid till det, men jag måste nog skylla på min trötthet. I alla fall, Lize konfermerades igår och det var till att gå i kyrkan vid ett-tiden. Släkten kom och vi åt på krogen. Adam var också med och eftersom båda var lite bakfulla så åkte vi hem till mig ganska snabbt och sov. Sen åkte vi hem till Andrea och slappade lite och sen till Adam för att tillbringa natten där. Imorse var det jobb. Kändes faktiskt riktigt bra idag. Det var en lättnad bara det att inte vakna upp med huvudvärk. Jobbade till tre, sen har jag och mamma övningskört lite upp till arkelstorp och är precis hemkomna. Ikväll ska jag jobba igen. De behövde hjälp med städningen imorgon och eftersom jag ändå inte har något speciellt för mig idag så tänkte jag att det var lika bra att göra det ikväll så slipper jag imorgon :) Måste börja vänja mig vid lite jobb nu så jag inte får en chock i sommar ;p Nu ska jag ta och städa mitt rum , so long! ♥


image324 
Två bilder från hemma hos Andrea,


 


Emilia & Idas fest

Igår var en kul kväll. Jag, Johanna och Sofia gick som de tre små grisarna på festen , efter förfest hemma hos Alle med andrea och de som skulle ut.. Här är lite bilder från gårdagen :)


Det var värt att missa provet..

Vilken dag vi har haft idag! 06.30 imorse åkte vi iväg för att shoppa , och nu kom vi hem OCH VI HAR SHOPPAT! Hinner inte nu, måste försöka plugga spanska, men slänger kanske upp bilder imorgon på grejerna jag köpt :)
Pussokram!

Varifrån får de motiveringen?

Hur orkar folk plugga? Jag försöker verkligen hitta motivation till det, men jag lyckas inte. Det närmar sig sommarlovet allt för mycket nu, jag har börjat slöa av ordentligt. Har knappt pluggat spanska idag heller, och efter ikväll är det kört. Varifrån får folk sin motivation? Hur lyckas de sitta med böckerna framför sig i flera timmar utan att börja göra annat.. Jag vill verkligen hitta den där skolandan som vissa har.
Förresten så har inte min spanskalärare svarat på mejlet och kommer antagligen inte göra det ikväll heller. Han är väl inte en sådan lärare som brukar läsa av buffen ofta. Om han inte svarar så betyder väl det att jag får ledigt? Eller.. ?
image299

MÄTT PÅ TÅRTA

Det blev inget inlägg senare igårkväll, men det blir ett nu! :) Idag försov jag mig och det var ingen liten försovning - 5 minuter hade jag på mig innan bussen gick!! Jag är i vanliga fall en av de segaste personerna någonsin , som mina kompisar brukar påpeka, men som Johanna säger "när det verkligen gäller, då är Mie snabb"  Så, tro det eller ej men jag hann på fem minuter. Fast ja, jag var ju inte jätte fräsch kanske. Duscha hann jag inte med, och inte sminka mig. Men och andra sidan hade jag bara en ynka lektion idag och jag passade på att sola solarium i min ofräschhet.

Idag gjorde vi tårta på matkunskapen och sedan sattte vi oss i tivoliparken och smaskade på det. Tårta till frukost var ifs lite sådär, börjar få ont i huvudet. Måste nog äta något "riktigt" om jag ska orka plugga i eftermiddag. Skickade ett mejl till min spanskalärare innan idag och frågade om jag kunde hoppa över att göra provet imorgon och göra båda på torsdag istället, eftersom min familj ska till Göteborg och jag vill följa med. Jag kryddade lite på att min familj skulle åka till Göteborg ikväll, men det var ganska nära sanningen. Mamma och Lize ska till Ullared imorgon, och jag vill också med och fynda lite vårkläder till minipriser! ;)

image295
Som vanligt blir det ett foto uppifrån på dagens outfit  ;p

♥ Tröja från Bik Bok
♥ Fejk-jeans från Bik Bok
♥ Skinnjacka från H&M
♥ Vita tygskor från H&M
♥ Rosa solglasögon från Lindex

KÖRA BIL

Vet ni vad? Jag körde in till stan för första gången ikväll (övningskörde :P) Det började ikväll när mamma skjutsade Lize till Hammar, så åkte jag med, och på hemvägen körde jag därifrån. Sen skulle vi hämta Adam på Söderportskolan, för han hade varit där på info-möte inför C4-lägret i sommar. Jag körde dit i princip helt felfri, dock blev jag lite nervösare på hemvägen och fick motorstopp en gång. Nu måste jag börja ta körlektioner på trafikskolan , i September ska jag kunna köra upp! :)

image294


DAGENS OUTFIT

Ikväll är jag stressad. Har precis kommit hem från skolan och nu ska jag laga mat (grillat alá Mie) och sen måste jag hinna börja plugga på spanskan innan Adam kommer hit. Därför blir det bara ett snabbt inlägg nu också kommer det förhoppningsvis upp ett senare ikväll. Hej så länge! :)

image293

♥ Tröja från Ginatricot
♥ Chinos från KappAhl
♥ Scarfs från Wedins
♥ Stor ring från H&M (tror jag)

Osis att vara född 1990

Godkväll!
Dagen var lika fin idag som igår, det tog verkligen emot att jobba imorse. Tur att jag hade bränt fejjan igår så att jag inte kände för att gå ut i solen helt fullt ut. Det var lugnt på krogen idag, alla grillar väl hemma eller åker till åhus i detta vädret. Efter jobbet stannade jag kvar och åt söndagsmiddag med farmor och sen åkte jag och handlade inför min grillning ikväll, synd bara att jag aldrig grillade eftersom jag somnade direkt när jag kom hem. Pappa fick grilla. Så nu har jag både ätit och duschat. Har lite ångest för att jag inte börjat plugga på spanskan, men jag har verkligen ingen motivation till det. Varför skulle man just börja med att skriva nationellt prov i matte c detta året igen? Och varför ska man ha slutprov i spanskan nu?! Jobbigt..


image289
Ett par vita låga converse står högt på min önskelista just nu!

MUSIK I PARKEN

Ikväll är det lite spelningar i tivoliparken. Jag och Adam tänkte precis sticka dit, men så börjar alla dra därifrån nu? Så typiskt Kristianstad. Slutar så tidigt. Tråkigt, jag hade verkligen lust att komma ut lite ikväll.. Men Adam är i alla fall gullig och har gjort lite morötter och dippa så vi ska mysa och kolla på film nu. Denna helgen har varit slapp, men det kanske kunde behövas med tanke på att det blir fest varje helg nu fram till sommarlovet :) Hörs imorgon , puss!

image288
Bränt aniskte - japp, yäääss. .


GÅRDAGENS AFTON

Dagen började med att väckarklockan ringde klockan nio för jag tänkte att jag skulle ut och promenera, men den stängdes ganska snabbt av igen. Sov till tio i tio sen var jag tvungen att gå upp och åka ner till krogen och städa. Försökte skynda mig så mycket som det gick och jag var hemma igen vid halv två och sen har jag bara legat ute på bryggan och stekt tills nu :) Ikväll kommer Adam och vi ska testa på att grilla lax - jag ser fram emot det, älskar lax! Är lite fundersam vad jag ska göra för sås bara.. hrrmf..

Bilder från Angelica igår:
image278image279image280image281image282image285
image283image286image284


Gårdagen!

Dagen igår började med nationellt prov i matte c. Eftersom jag är hopplös i matte kändes det inget vidare, men vi får se.. Efter det satte vi oss i parken och solade, och sen var jag och Sofia på elevrådets årsmöte i aulan och röstade fram den nya ordföranden. Sen hade vi en ynka lektion, psykologi, vi ska prata om en psykisk sjukdom, jag och Emmie har valt anorexia. Sen var det bara hem en snabbis och duscha sen åka till Angelica för en grillkväll. Naturligtvis var vår maskot Mingel-Mange med som enda killen i sällskapet ;) Det var jätte trevligt och jag hoppas på många ljumna grillkvällar med trevligt sällskap framöver :)

Här är gårdagens/kvällens outfit, fick inte till det framifrån så det fick bli uppifrån ;p
image277

♥ Linne från Gina Tricot                                    ♥ Linne från Gina tricot
♥ Tröja från Top Shop
♥ Shorts från JC



OUTFIT

Kom precis hem från Angelica, supertrevlig kväll , har suttit ute och bara myst & grillat. Härliga tjejerna + Mange, det kan inte bli trevligare :) Bilder från ikväll kommer upp imorgon, skulle egentligen lagt in bilder på dagens & kvällens klädsel, men min data segar .. kanske kommer det upp imorgon också, Godnatt!





Fredag

Skoldagen har varit bra. Matteprovet gick nog mindre bra, men det har varit strålande väder och vi har spenderat dagen mest med att ligga och sola. Jag och Sofia var även på elevråd årsmöte, vi valde den nya ordföranden som bf-representanter. Nu måste jag skynda mig, ska hem till Angelica och grilla ikväll , ciaao!


Aldrig mer matte?

Såja, nu har jag precis gjort ett gammalt nationellt prov från 2005 som vi fått som träning inför imorgon. Jag blev godkänd!! Hela 3 poäng över g-gränsen! Jag kanske har en chans ändå?!

Idag har vädret varit underbart (detta börjar bli en vana nu). Imorgon ska jag och Sofia ha bara ben, det har vi bestämt. Vi vägrar ha jeans fastklistrade på benen ytterligare en dag + att jag såg på vädret att imorgon skulle bli den varmaste dagen på hela våren :) Tänker göra provet snabbt imorgon och sedan ut och sola i tivoliparken :)

image276
Några av tjejerna från Sp2A & Sp2B som ligger i solen ;)


MIE = INGET MATTE-SNILLE

Dagarna går så snabbt. Har inte hunnit börja plugga på matten till imorgon ännu. Nationellt i matte c, verkligen ett skräckprov för mig, jag hoppas innerligt att jag kommer klara det. Måste börja plugga nu, vi hörs sen ikväll!



image274
Babydoll från ellos



 


KLÄNNING

En söt klänning från ellos (299kr)

image273


VÄRME :)

Det är så varmt......................jag dööööööööööööööööör.. av glädje!! Skolan idag har varit lång, men kort (?!) Efter att ha haft två lektioner hade vi tre timmars håltimme och då passade vi på att äta lunch på Darins och sedan ta en glass på lilla torg. Sedan hade vi svenska uppsats baserad på en bok vi läst. Jag kan ha skrivit den sämsta uppsatsen i min historia. Men jag orkade helt enkelt inte tänka (skyller på värmen) Dum som jag är hade jag tagit skinnjacka idag igen!! Imorgon ska jag gå utan jacka. Jag vägrar svettas en dag till + att jag behöver få lite färg på kroppen. Efter skolan träffade jag systern min och gick en runda på stan, köpte en liten söt tröj-kofta. Vi åt sedan på Kristianstads Pub & Restaurang. Jag rekomenderar ceasarsalladen där, väldigt god, fast inte så stor portion om man ser till priset :p Men nu ska Lize ha hit några killkompisar (som är två år äldre än mig!) Hon växer upp allt för fort.. Men jag är liten nyfiken. Två snygga killar som tog studenten i somras från Söderport?! Hur kan jag ha missat veta vilka de är?! Ännu ett bevis på hur off jag är..

image272
En eloge till Babba och Sofia som var med i uttagningen till studentkommitén och både dansade, sjöng och gjorde sexställningar och för att inte glömma åt en banan som en kille höll mellan benen ;)


Kärlekens lycka

Tänk vad många kvinnor det finns som är tillsammans med män som slår dem, är otrogna mot dem, ser och är nedlåtande mot dem.. Tänk vad många det finns som inte är kär i sin partner! Jag är expert på att gnälla och klaga på Adam men egentligen borde jag visa hur mycket jag uppskattar honom. Jag är ju när man tänker efter jävligt lyckligt lottad. Just därför hyllar jag Adam denna kväll med att;

1. Sätta han som bakgrund på min data
2. Skicka iväg ett gulligt sms till honom
3.Köpa en present till honom nu i veckan

image271
Adam är en mycket viktig person i mitt liv ♥




DET ÄR GLASSIGT

Börjar bli lite smått bortskämd med det bra vädret nu (inte för att jag inte gärna blir det) Sitter just nu utomhus och plugg/solar, underbart! Det enda jobbiga, om man nu ska klaga lite är att det kommer vindar emellanåt som gärna tar med sig alla mina papper, så jag har fått springa omkring på gräsmattan ett antal gånger och samla in dem. Men det är ju bara en bagatell ;) Ingenting, absolut ingenting kan göra mig på dåligt humör just nu. Jag struntar i att vi har tre helvetesveckor framför oss i skolan för jag tänker bara njuta. Snart är sommaren här! ♥

image268
Gör mig en tjänst, och frossa i bikinisar - det finns så många söta i år!


En dag på Burlövs Center

Idag har jag haft en jätte härlig dag i Malmö. Jag och Johanna invaderade Burlövs Center och skulle shoppa järnet. Men mina pengar tog slut ganska snabbt?! Jag måste lära mig att planera bättre. Men jag hittade iaf en del innan plånboken var tom. Stackars Johanna hade bara en ynka kasse när vi åkte därifrån så hon fick gå in på pressbyrån och shoppa istället ;)


image266

Här är kläderna jag köpte, köpte lite till syrran med men dom får hon inte se ännu ;)



Skola --> shopping

Godmorgon!
Oj vad seg jag var imorse, väntade in i det sista innan jag gick upp. Sen tvingade jag mig själv att gå en runda, och nu sitter jag här med min jordbubb/banan smoothie och mår malligt bra över allt.
Idag har jag bara en ynka lektion, vilket är en mattelektion som jag kanske egentligen borde gå på med tanke på nationellaprovet på fredag men att åka och shoppa med Johanna låter mer frestande. Vi ska antagligen till Burlövs Center om vi orkar åka så långt, annars blir det Nova. Nu måste jag iaf gå å duscha om jag ska hinna med bussen, ha en trevlig dag!


Bilder från gårdagen!

image257
Sofia får ha ögonbindel på sig..

image258
Hon ser sjukt nöjd ut när hon väl får ta av den..

image259
Tre sjukt härliga tjejer <3

image260
Ett kort på mig och födelsedagsgrisen :)

image261
Bowling..

image262
Efter bowlingen drog jag hem till den här killen,

image263
Och där var också Adam ♥


SOFIA 18 ÅR

Idag fyller Sosse myndig. Igår ordnade jag, Johanna och Andrea en liten överaskning till henne. Vi hade en picknick vid tivoli och sedan bowlade vi. Det var jätte mysigt , och hon blev jätte överaskad och glad för presenten från mig och Johanna (en hugoboss-parfym). Bowligen var en impulsgrej, och vi åkte till Åhus. Jag vann igen :) + att det var några killar som raggade på oss :P haha. Efter bowlingen åkte jag hem till Pontus och va med han och Adam ett par timmar till pappa hade slutat och kunde komma och hämta mig.
Nej, nu måste jag fortsätta jobba, bilder från gårdagen kommer upp senare idag.. efter jag slutat.


VILKEN KLÄNNING ÄR SNYGGAST?

Så, nu är allt bestämt inför ikväll. Ska hem till Andrea vid fyra -halv fem och förbereda. Nu ska jag ta och grilla (såklart blir det d till lunch!) sen är det bara att hoppa in i duschen o fräscha till sig inför kvällen..

image255
Lize konfirmeras den 17 maj och jag börjar leta en klänning att ha på mig.
Dessa klänningar från forever21 kandiderar, vilken tycker du jag ska köpa?

LÖRDAG

Nu skrev jag inte på hela gårdagen, det ska bli ändring på mitt slarvande! Igår var jag i stan med Johanna och letade present till Sofia. Det var riktigt svårt ska jag säga, mycket svårare än jag trodde att det skulle bli. Efter tre timmar hade vi fortfarande inte hittat den rätta presenten. Vi lunchade på Nostalgia och träffade Andrea. Vi planerade en liten suprise till Sofia ikväll och sen kom jag en grej hon önskats sig, så nu är allt klart :)
Efter stan åkte jag och Adam hem till mig och grillade. Jag har sagt det förut och jag säger det igen inget slår grillad mat! Det var jätte mysigt att få lite tid med pojkvännen, det var ett bra tag sedan vi lagade mat, myste, åt godis och kollade på film (och det har vi alltid haft som tradition en dag per helg). Tyvärr stack Adam tidigt imorse för att han skulle handla skor (?!) Men det var lika bra det, för då kom jag iväg på morgonpromenaden. Jag har verkligen varit duktig med promenaderna och gått varje dag sedan i tisdags. Vädret är underbart idag med, det känns som om sommaren snart är här :)

image253
Älskling i bussen på väg hem till mig ,


VALBORG

Igår var det den sista april och jag firade in våren med underbara människor i Manges stuga i Blekinge. Trevligt men synd för det dåliga vädret. Är det inte typiskt att det skulle bli dåligt väder just igår när det varit så fint annars i två veckor?! Vi hade planerat att sitta ute och grilla, göra upp en brasa vid stranden, bada i havet.. Vi gjorde alla dessa sakerna ändå men det blir ju inte riktigt samma sak när det är så kallt så man håller på att frysa häcken av sig. Men det var trevligt och jag vill tacka Mange för att han ordnat allt så bra. (förutom att han kollat fel på busstiderna, och att det inte gick några bussar hem idag!!)

image252
Jag och Johanna myser vid vår brasa :)

Fler bilder från min valborg kan du se här

RSS 2.0