INTERNET ÄR TILLBAKA!

Internet har inte fungerat sedan i lördags, därför som det inte blivit några inlägg. Här kommer en uppföljning av mina dagar:

Fredag: Förfest hos Felicia och sedan utgång Lotus - Kuppa Bar

Klädsel: Rosa Tublinne från Forever21.com, Jeans från Cheap Monday, Jet set klocka, arband Guldsmed Rolf Nilsson, Väska secondhand



Lördag: Sophie firar sin 18-årsdag med fest i Rinkaby



Söndag: Mös med Adam hela förmiddagen och på kvällen hade vi kalas för Lize



Ikväll ska jag äntligen ta mig tid och se SATC!

Fler bilder kommer upp på bilddagboken snart..

Min nya Jet set klocka :)

Min nya fina rosa jet set klocka,
fast den ser lite för rosa ut på bilden ;)

How do I spend my evening?


Kollar på fotboll med Adam, yääyy!

Trevlig ledig dag.

Idag vaknade jag upp sent hos Adam, vi såg klart What happens in vegas och sedan åkte vi in till stan och handlade present till Lize. Jag köpte även en jätte söt klänning från H&M. Sen träffade vi Sofia och jag följde med henne hem till Johanna och där blev jag kvar hela eftermiddagen..


Snygg bild eller hur?! Haha.

♥ Linne från Forever21.com
♥ Svarta jeans från Cheap Monday
♥ Jeansjacka *gammal*


Myskväll

En hel dags ledig imorgon, känns bra :) Sitter hemma hos Adam och vi ska ha filmmaraton hela natten och har laddat upp med en massa onyttigheter. Efter att vi vaknat imorgon ska vi in till stan (förmodligen blir det rätt sent) och köpa present till min syster som fyller år på fredag :) Nej, nu ska jag få Adam att ladda ner alla Gossip avsnitten också, puss! ♥


Denna bilden hitta jag på Adams data, är han inte för söt? ;)
Och när jag ändå är igång att prata om Adam så tatuerade han sig idag, på underarmen :)

Grattis Anna!

Igår var jag först i stan och letade present till Anna, det blev en sött linne från lindex :) Passade även på att köpa en kjol och en kofta till mig själv ;) Kalaset igår var trevligt. Det är inte så ofta jag träffar mina barndomsvänner så när vi väl träffas får man höra både det ena och det andra ;p. Efter kalaset fick jag skjuts av Sara hem till Adam. Träffade dock bara honom en liten stund, sen vidare hemåt för att sova. Har inte haft en hel dag med Adam på länge. Det ska bli härligt att träffa honom ikväll och sen kunna ligga kvar och gosa i sängen imorgon utan att behöva gå och jobba :) !


Idag fyller Anna 18


Kalas ikväll!

Ska strax ta bussen in till stan för att hitta en födelsedagspresent till Anna, som fyller år idag. Ska dit ikväll på lite tårta :) Om jag hinner kommer det ett inlägg senare på vad jag köpte, hej så länge! ♥



Stads-outfiten

Min minikavaj :)

Hej!
Kom hem från stan för en stund sedan, har fikat med Johanna, Emma och Alec :) Just nu sitter jag och kollar på fotbollen med Adam, måste se hur det slutar..om det blir pappa eller Adam som blir sur resten av kvällen ;p



Midsommardagen

Godmorgon :)
Glöm det jag sa igår om att det inte var ett regnmoln på himlen, det hanns med både ösregn och åska efter jag åkt hemifrån. Men på kvällen var det uppehåll och en stilla natt :)
Gårdagen började hos Amy med en massa andra tjejer, vi åt en stor midsommarbuffé och massvis med tårta.. Det var supertrevligt och lika kul hade vi på lillö hos bröderna Åsheim som vissa av oss senare åkte till. Det blev en sen kväll eller kanske man skulle säga tidig morgon för mig, Emma och Danne som nattade at my place denna natt. Kort och gott var det en jävligt lyckad midsommar  :)


Prima Ballerina

Än så länge inget regnmoln nära, härligt! Nu har jag lite mer att välja  på vad jag ska ha på mig. Kjolen jag köpte iförrgår är ett alternativ, men kanske jag ser lite för "balett-aktig" ut? Hrrm..kanske jag skulle ta klänning istället?

yääyy

Igår tog jag och Lize oss en tripp på stan efter att jag slutat jobba, vi letade efter midsommarklädseln, jag hittade en söt kjol och Lize en söt klänning/tunika.. Vi träffade och "senlunchade" även med Adam. På kvällen åt jag först middag på krogen med mamma, igen, och sen åkte jag in till stan för att se fotbollen med Emma & Helle. Sverige var en sådan besvikelse igår, jag tänker inte ens kommentera matchen med risk för att detta inlägget blir negativt isf...
Det är midsommar imorgon, jag hoppas fortfarande på gassande solsken trots att meterologerna lovar allt annat.. Jag ska först till Amy för en riktigt midsommarmiddag och sen är vi några stycken som ska vidare på fest på Lillö och kanske kvällen avslutas med efterfest hos mig, med nattbadande och kedjerökning på altanen ;)


Så här var jag klädd igår: Byxor Cheap Monday, Skjort/klänning från mina gamla barnkläder, jeansjacka från kappahls barnavdelning, väska H&M, armband b la Åhléns


 


Bättre väder idag

                                      
  
Sitter och äter vanilj yoghurt med frukt i , yammi :) Har jobbat några få timmar idag.. var inte alls mycket att göra på krogen.. Nu ska jag snart in till stan med syrran och leta kläder till midsommar, vad ska man ha på sig nu när det ska regna? Kan man ha klänning ändå? Hrrm.. Måste klura lite på det. Jag var nyss inne på nellys sommarrea btw, fy fan vad dåligt. Jag kände inte för att köpa nått och jag brukar ändå ha svårt att avstå när det kostar billigt :p Aja, hoppas på bättre lycka i stan då med andra ord, hörs senare. Puss ♥

Gossip Girl

Vilken fin kväll. Efter att ha sovit hela eftermiddagen var det skönt att ta en cykeltur med mamsen ner till krogen för att äta middag och sen en skön cykeltur tillbaka. Just nu sitter jag och kollar på Gossip Girl och alldeles strax är det Gynning på femman, ska ta och göra mig en fruktsallad och sitta i fåtöljen hela kvällen .



Tre snygga tjejer i en och samma serie :)

Städ-Mie

Johanna gav sig inte angående att jag skulle komma idag. Men jag gav mig inte heller. På grund av vår envishet har vi suttit hemma var för sig idag.. Jag har i alla fall gjort något nyttigt av dagen, jag har städat mitt rum och då menar jag verkligen städat - plockat undan, ställt i ordning, damsugit och dammtorkat , toaletten är också ren :) Eftersom det inte är någon som städar här hemma på sommaren har min syster fått som sommarjobb att dammtorka och damsuga hela huset (utom mitt rum?!) jag blev inspirerad och ville få fint på mitt rum med, och nu är det gjort. Vad skönt det är när det väl är städat, egentligen trivs jag bäst i ordning och reda :)


Vill ha: Sängkläder i Egyptisk bomull 
(www.bedside.se)


DrippDropp..

Nu börjar jag bli riktigt trött på det här regnvädret. Var är "årets varmaste sommar" någonstans? Är ledig idag och har absolut ingen idé alls vad jag ska göra. Johanna vill ifs att jag ska komma dit och ligga i hennes soffa hela dagen och kolla på film, men det känns inte ett dugg lockande att gå utanför dörren, ännu mindre att ta två bussar och gå hur långt som helst..så jag avvaktar för att se om hon kommer hit istället. Förövrigt mår jag bra idag, har för första gången på flera dagar sovit ut ordentligt och har ännu inte tryckt i mig något av godispåsen jag och Adam köpt, den verkar aldrig ta slut trots att jag redan ätit flera kilo känns det som? Fast det kan ju ifs kvitta just nu, inte direkt bikiniväder ändå.. ;p


Får se om någon av oss orkar pallra sig ut i regnet idag..

3 hetaste på min önskelista just nu:

 1.  Långklänning i härliga fullspäckade färger ..










2. En snygg hatt,










3. De omtalade gladiatorskorna från asos är så sjukt snygga.




Helgen,

Heres comes my weekend:

Fredag: Private Party on Lotus
Vaknade upp hos Adam, cyklade från honom halv åtta till krogen för att börja jobba prick. Jobbar på till klockan tolv, cyklar hem, stressar ihjäl mig för att hinna duscha, göra vid mig, hitta kläder till kvällen osv.. på en timme. Klockan två är jag på auktionsverket där jag ska provjobba, jobbar där tills kvart i åtta. Tar bussen hem till Sofia som har förfest och är vrålhungrig eftersom jag inte hunnit äta sedan frukost. Sofia har ingen mat hemma! Försöker fixa mat av de som ännu inte kommit men det blir missförstånd och jag blir utan mat. Anser att jag inte kan dricka utan att ha ätit på hela dagen, dricker enbart ett glas vin. Förfesten är kul, förutom att jag är sjukt trött och sleten efter jobbandet. Jag tar taxin in med tjejerna, men när vi står utanför Lotus tar mitt förnuft över och jag pallrar mig hem istället för att gå ut, med tanke på att jag skulle upp och jobba på lördagen. Hur jag kunde göra det fattar jag inte nu i efterhand, jag brukar alltid falla för grupptrycket :p och Emma och Sofia försökte verkligen få med mig in.. Sofia som skrivit upp mig på listan och allt, skit att jag skulle jobba!

Har inte många bilder från denna kvällen, jag glömde nämligen min kamera hemma i all stressande, men emma har lovat att skicka bilder :) Än så länge bjuder jag på en ynka bild ;)



Lördag: Grill, kubb och fotboll hos Alexandra
Börjar dagen med att jobba 10.00-15.00 på auktionsverket, huvudräkningen går mycket bättre andra gången än första. Efter jobbet blir det till att stressa hem för att hinna äta och fräscha till mig lite inför kvällen. Alle bjuder på en helkväll med tjejerna, supertrevligt. Vi kollar på fotbollen (varför var spanien tvungna att göra mål i förlängningen?),  grillar , spelar kubb och fjantar oss, perfekt lördagskväll!




Söndag: Jobb och chill
Börjar söndagen med att jobba som vanligt, är helt slut och tror inte att jag ska orka hela dagen, men konstigt nog går de fem timmarna otroligt snabbt. På kvällen är det softkväll med min älskling, vi äter flera kilo godis och ser Good Luck Chuck som inte är lika rolig som den verkar. Filmen har en viss humor men är lite för töntig för att vara bra, Jessica Alba är söt som socker, as usual, men att spela klantig ? Jag vet inte.. Det passar inte henne fullt ut..  


Puhhh..

Det har varit en väldigt stressig helg för min del, därav att bloggandet har utelämnats.. Just nu ska jag bara sitta och ta det lugnt ett tag, men ikväll eller senast imorgon kommer en uppdatering om hur dessa dagar sett ut i mitt liv! :)

Klipp-köp

Åhhh ,har fortfarande inte fått mat.. Ska tydligen åka och handla först.. suck. Men jag ska övningsköra :) Här är i alla fall sakerna jag köpte idag,


Höga jeansshorts från Cubus 250 kr Mascara LO´real 159 kr från Åhléns
2 par skor från Din Sko 199 kr/99 kr Kroppspeeling från H&M

Bring Me Food

Min mage kurrar något fruktansvärt så detta blir bara ett snabbt inlägg. Har träffat Johanna och Sofia en sväng på stan idag, vi lunchade och pratade om allt det som vi inte hunnit säga nu under de dagar då vi jobbat. Jag hann inskaffa ett par saker också när jag sedan gick med Lize en timme, visar de så fort jag fått magen stimulerad ;) Måste tilläggas att jag precis fick mitt smink av Emma : ) Så imorgon visas förhoppningsvis en "mindre skabbig" Mie ;p

 
♥ Jeans från Miss Sixty
♥ Tröja från Bik Bok
♥ Skinnjacka från H&M
♥ Skor från Converse
♥ Väska från H&M

Träna idag?

Godmorgon!
Vaknade precis och det är "dåligt" väder, igen. Funderar på att sticka till gymmet idag, finns inte så mycket annat att göra.. Sofia jobbar inte heller idag så kanske skulle ta och ringa henne :)
Igår somnade jag och Adam ganska tidigt efter att ha sett filmen, jag rekomenderar den verkligen - rolig, skön och avkopplande och man kan inte annat än att bli kär i Chris Pine som spelar den snygga blinda killen Larry  Se treailern här 


Var tog sommaren vägen?

Semestrar i sommar..

Heej!
Kom precis hem från stan, gick en runda med pappa efter jobbet för han skulle hitta byxor. Tänk vad enkelt det är att vara kille (gubbe*), från det att vi gick in i affären tog det 10 minuter och sen hade pappa hittat två par jeans han skulle köpa. Tänk om jag hade haft det så enkelt?! Efter han köpt sina byxor mötte vi upp mamma och gick till resebyrån och nu har vi en resa beställd till Grekland :) Vi åker veckan innan jag åker till Sunny Beach, så jag kommer ha knappt två dagar hemma innan nästa resa..Lite segt men jag tänker inte klaga :) Nu har jag två resor att se fram emot i Agusti. Nu på lite närmre sikt ser jag fram emot Stockholms-resan några dagar efter midsommar, om den nu blir av .. Jag vägrar åka utan Adam! I somras åkte nämligen min familj, Adam och Mange till Stockholm ett några dagar, supermysigt! Men nu är Lize och Mange inte tillsammans längre så nu vet jag inte hur det blir.. Synd om henne om hon ska sova i ett rum själv ju.. Aja, i alla fall så är jag med Adam nu och vi ska snart kolla på filmen Blind Dating, jag hoppas att den är lika rolig som den verkar på trailern! :)



 

SVERIGE ÄR SÅ JÄVLA YÄÄÄÄÄ!

2-0 2-0 2-0 2-0 2-0 2-0 2-0 2-0 2-0 2-0 2-0 2-0 2-0 2-0 2-0 2-0 2-0 2-0 2-0 2-0 2-0 2-0
Sjukt najs kväll. Jag kan inte fatta att Sverige slog Grekland.. ooh, vad bra vi är! Och vad mycket roligare det är att kolla på matcher tillsammans med tjejerna istället för familjen eller Adam. Bara träffas, rada upp med lite godsaker också ha tjej/fotbolls-kväll, att kunna snacka lite "tjejsnack" samtidigt som man kollar på matchen gör det hela mycket roligare!







HEJA SVERIGE

Denna dagen blev inte så tokig ändå. Det tog ett tag innan jag orkade maka mig in till stan så jag hade inte så lång tid på mig innan jag skulle åka hem igen, träffade nämligen Adam och skulle följa med han hem och låna en Sverige tröja till ikväll. Jag stress-shoppade med andra ord. Nappade åt mig två tröjor på H&M som jag alldeles strax ska prova och om de passar kommer bilder upp senare ikväll :) Johanna ringde nyss, och ikväll blir det fotboll för hela slanten. Dock ska inte Emma med, vilket är väldigt synd eftersom hon har mitt smink. Trodde jag skulle klara mig fint utan smink, att det inte var en sådan stor grej att vara utan ett par dagar.. men efter en vecka kan jag säga att jag är beroende av min makeup! Men några dagar till ska jag väl klara av att hålla ut :p Nej, nu får jag skynda mig om jag ska hinna prova kläderna jag köpte innan jag ska åka till Johanna , ha en trevlig kväll allihopa! Glöm inte kolla på fotbollen!




        ♥ Chinos från KappAhl
          ♥ Linne från Gina Tricot
      ♥ Minikavaj från H&M
                ♥ Solglasögon från Åhléns
Väska från H&M
  ♥ Skor från Skoboo


 


Blommigt is the shit

Söt klänning va? Funderar på att beställa hem den till midsommar.. ( asos.com )


Lalala..

...vad gör man en dag som denna? Inga vänner hemma, pojkvän som jobbar, syster som är sjuk, inget solväder.. ååh, vilken sommarlovsdag! Är det såhär sommarlovet ska vara? Usch...
Jag har i alla fall fått lovets första motion imorse, en morgonpromenix! :) och kanske man skulle ta sig in till stan idag, fst man inte har någon att ta en mysig fika med.. Jag skulle ju faktiskt kunna tröstshoppa något åt mig själv? Ja, det tror jag att jag gör! Och ikväll blir det lite hapeness när jag åtminstone ska få träffa tjejerna lite på EM-kväll hemma hos Johanna :)



Jag inspireras verkligen (klädmässigt) av Geldof-systrarna, lite gull och romantik på deras stil och den blir exakt i min smak!

Lite blaausigt idag

Var tog den stekande värmen vägen? Idag är det riktigt blåsigt.. Lite synd, men vet ni vad? Jag tänker inte klaga! Det finns positiva saker med lite "sämre väder" , t ex att jag jobbade idag och slapp må allt för dåligt över att inte kunna ligga ute och pressa, min syster som ligger hemma och är sjuk tycker sannerligen att det var skönt att slippa den gassande värmen och vet ni vad som passar att göra i detta vädret? Ta en joggingtur! Snälla ge mig orken! So long! ♥


Kolla in rean på Nelly.se
Dessa två söta necessärer kostar endast 39 kr/st

Ge mig tid och ork

Nu är jag hemma. Har missat en hel dag med stekande sol, känns sådär kul ;p Åt precis jordgubbar, som jag gör hela tiden nu, är det inte sommar när man äter svenska jordgubbar? Tänk så är det så här hela sommaren blir, så här varmt, det skulle vara lovely! Nej , om man skulle gå ut och lägga sig ett tag.. Jag har så mycket jag vill göra idag, men orken finns inte riktigt.. Jag skulle verkligen vilja städa mitt rum och städa gaderoben , ut med vinterkläderna och in med sommar! Jag har inte tränat på jag vet inte hur länge sedan, det skulle vara fint om man orkade springa en runda ikväll. Hrrmpf, undra hur mycket nytta jag kommer göra ikväll, förmodligen ingen alls ..


Små söta sovkalsonger från PAUL FRANK
189:- på nelly.se
                                                        



 


Söndag

Hej!
Jobbar just nu.. eller ja, just nu har jag tagit paus. Väntar på att gästerna ska börja komma nu. Om det nu är några som vill äta ute en sådan här varm dag.. Det är makalöst varmt och jag är sjukt sleten idag, vilket en av kockarna genast upptäckte och sprutade vatten på mig , uppfriskande ? Knappast. Men hämnden är ljuv, Hoa är lika blöt som jag nu, om inte blötare ...

Igår trodde jag att jag skulle få sitta hemma själv hela kvällen, men som tur var kom först Sara, hennes syster och Felicia hem till mig och badade, sen blev jag bjuden på fest till Frida. Säga vad man vill med fjälkingefester är trevliga att komma till, inget snobberi , inget "jag är för fin för att våga bjuda på mig" , bara trevligt berusade människor som mer än gärna pratar med nytt folk. Helt kort en mystrevlig kväll trots allt :)


Festen igår var i ett partytält i Fridas trädgårg, supermysigt!


Jag och älskling :)

årets första kvällsdopp

Usch, vilken kväll. Dödare lördag än idag finns nog inte. Det verkar inte hända något alls idag, i alla fall inte i min umgåskrets. Adam är dock på fest i Håstad, födelsedagsfest hos Frida, och jag fick inte komma?! Eller jo, ibland får jag komma och ibland inte. Undra om Adam ens har frågat.. Nej, fy vad trött jag är på detta. Sitta hemma ensam en lördagskväll och jag som är mörkrädd. Funderar på att ringa mamma och fråga när hon slutar jobba. Ikväll känner jag inte för en avkopplande lördag, ikväll hade jag velat hitta på något.. I alla fall så var Sara, Felicia och Johanna för en stund sedan och badade årets första kvällsdopp :) Det var varmare ikväll än innan idag kändes det som. Nu har jag badat så att det räcker och blir över idag så nu behöver jag som badkruka inte visa att jag vågar mer ;p
Nej, nu fick jag ett sms där det står att jag ska komma till Frida, FEEST :) Yääss. Nu ska jag bara fixa skjuts, hörs imorgon om hur det var ! Puss!


Badkruka


        ♥ Blommig kjol från Gina Tricot
  ♥ Flätat skärp second hand
♥ Vitt baslinne från Cubus

igårigårigår..

Vädret blir bara bättre och bättre, igår var jag på stranden med johanna, emma, danne, babba, sophie och radell..fast det ska väl erkännas att jag låg mesta delen av tiden hos adam med olle och robin. Var ganska slapp igår efter torsdagens bravader, så på kvällen slappade jag med adam, johanna och sofia här hemma, vi grillade och spelade spel. Idag har jag och adam legat här hemma på bryggan , och nu sitter jag och väntar på att felicia och sara ska komma hit :) Lite bilder från gårkvällens slapp :

middag med johanna, sofia och adam :)

Skolavslutningen

Vad jobbigt jag tycker att det är när hemsidor hela tiden ska hålla på att ändra på sig, jag fattar ju ingenting efter det ? Tur att bloggen är någerlunda sig lik, annars hade jag nog lagt ner detta..kanske.. I alla fall, jag kom inte in här igår, så ni har inte fått höra om min sommaravslutning i torsdags, vilken var sjukt kul! Vi började morgonen med att åka hem till Andrea och ha en "fejk champagne frukost" med jordgubbar och ett glas vin. Sen cyklade vi in till stan och avslutningen i skolan, och efter det hem till Andrea igen för att äta en lunch med lax och nypotatis. När klockan började närma sig två var det dags för första "utspringningen" på C4 , vi cyklade därför till teatern för att se Helle springa ut, sen skynda vi oss till Österäng där Alec sprang ut och sen cyklade vi in till stan igen för att kolla in den bästa skolan Söderport ;) Efter detta fikade jag, Emma, Johanna och Andrea på Emmas bakgård, mys! Sedan en liten uppfräshning och sen var det iväg till Helles studentfest, sedan Alecs och kvällen avslutades för vår del på Banken. Det var sjukt mycket folk ute i torsdags och alla samlades på Banken förutom de studenter som fått förköp till T-baren. Vi var borta på Lotus en stund också , men där hade de t o m stängt övervåningen.. Det var en jätte lyckad kväll, och kameran följde med hela tiden , här är lite bilder:

På morgonen hos Andrea innan skolavslutningenangelica, jag, emma, johanna, emmieamy, jossan, andrea, angelica, amanda, johannaDet cyklades mycket denna dag. Josefin cyklar just nu till vår avslutning.angelica, simon, henke, emma, johanna, jagLunchen hos Andrea, Helle springer utSnabb hälsning på lyckliga helle innan vi rusade vidare till Österängde spelades och sjöngs på taket,Alec har tagit studenten :)Innan vi beger oss till SöderportMin skola :)Andrea, Johanna, Jag och Emmamat hos hellebubbel...johanna, angelica, alec, helleEmma och Emmie är igångAndrea och Jossan med :)emmie, sofia, jag, emma, johanna, helle, alec, angelica, andrea, rebecka, caroline, josefin :)emmie, angelica, andreaemma, sofia o jossefelicia, sara, robinsofiaemma & jag


H A P P Y

Sista dagen i skolan idag. Jag hade bara en lektion , eller nja, jag hade två minuter då jag hade betygsnack i rättskunskap, vilket förövrigt gick bra :) Betygsnacket hade jag vid halv elva tiden, innan dess var jag på krogen och jobbade ett par timmar. Lena håller på att demostrera för mig hur man städar de nya hotellrummen, vilket jag ska göra i sommar. Att bädda är faktiskt svårt! Igår fick jag också erbjudande om jobb på auktionsverket två dagar varje månad. Ska sitta i kassan och ta emot de som betalar kontant och ha hand om telefonbuden. Får se om jag redar av det :p Ska provjobba nästa helg.
Idag har jag förutom min två-minuters-lektion varit på stranden med Johanna och Sofia. Vi steker rejält nu inför avslutningen imorgon. Dock ser jag knappt att jag fått någon färg? Det är kanske inte så bra att använda så hög skyddsfaktor som jag gjort idag. Äsch, jag ville verkligen inte se ut som en tomat imorgon , så hellre jag är hellre lite mindre brun. 

Efter stranden träffade jag Adam en runda i stan, vi köpte godis och satte oss i "lilla parken". Sen skulle Adam på utbildning så jag kilade hem och tog en promenix med mamma och sen har vi grillat lax med nypotatis , så nu sitter jag här nöjd och belåten :)


image420
Mina bästaste bästisar :)

image421image422
Jag&Adam 

Liten konsert i lilla Kristianstad

Hemma :) Var inne i tivoliparken vid sju och träffa Johanna, Alle och Amanda. Sofia kom också senare :) Det var sjukt mycket folk i parken (alla samlas när det är gratis-konsert :p) Nu ska jag laga mat till Adam och sen ska vi mysa och kolla på film! :)

image419
Dessa donnor var glada över att få se idol-ola ;)

Förtidigt sommarlov

Det blev inte mycket skrivit här på bloggen igår... inget alls för att vara helt ärlig. Här kommer i alla fall en liten resumé av vad jag har hittat på dessa två lediga dagar från skolan :)

image416image417
Igår var jag i Malmö på shoppingrunda med Lize och Adam, hittade en del klänningar inför sommaren :)

image418
Efter Malmötrippen träffade jag dessa tre snyggingar, där vi satt vid parken och käkade vindruvor och snackade skit tills sent.. Efter det gick jag och Johanna en powerwalk runda i natten och sen sov jag hos henne.

image415
Idag drog jag med henne till stranden. Det blåste en del, Johanna frös, men vi jobbade i alla fall ytterligare lite på brännan ;)

Sååå , jag är redo inför lovet. Ikväll blir det konsert i parken :)

GRATTIS MAMMA

Idag fyller mamsen år och eftersom pappa fyllde i torsdags hade vi lite kalas för dem på krogen eftermiddag. Jag och Adam orkade inte hela kalaset ut och åkte precis hem.
Igår befann jag mig hos Emmie som fyller arton snart, vi hade riktigt kul.. Det är något speciellt med att bara vara tjejer, man har nästan alltid kul då. Fast vissa personer kände för att träffa lite killar också så efter Emmie stack vi till Hence i klassen som hade fest, där var jag bara en kort stund. Men över lag, jävligt lyckad kväll!


RSS 2.0